مواد لازم
▪برنج پخته شده : سه چهارم فنجان
▪ نمک: کمی
▪ پنیر پرچرب:نصف فنجان
▪فلفل دلمه خرد شده: نصف فنجان
▪ کره :سه قاشق غذاخوری
▪ تخممرغ :هشت عدد
طرز تهیه
در یک کاسه پنیر و برنج و فلفل را باهم مخلوط کنید. سپس تخممرغها را در ظرف دیگری شکسته و بخوبی هم بزنید تا زرده و سفیده با هم یکدست شوند.
سپس فلفل و نمک را به آن اضافه کنید. روغن را در تابهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. مقداری از تخممرغ زده شده را کف تابه ریخته و سپس مخلوط پنیر و برنج و فلفل را اضافه کنید و بقیه تخممرغهای زده شده را روی آن بریزید. دو طرف املت را تا جایی که کاملاً سفت و پخته شود، بپزید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد