مواد لازم :
خرما 2 کیلو گرم
آب جوشیده سرد شده :2 لیتر
سرکه: 0/5 لیتر
شکر: 3 قاشق غذاخوری
نمک :یک قاشق غذاخوری
مایه خمیر:20 گرم حالت خمیری
طرز تهیه :
ابتدا هسته های خرما را می گیریم سپس با آب جوشیده سرد شده به مدت 12 ساعت خیس می کنیم بعد آن را در مخلوط کن ریخته و له می کنیم .داخل ظرف مورد نظر ریخته سرکه ، نمک ، مایه خمیر و شکر را اضافه کرده هم می زنیم ودر ظرف را بسته و در جای خنک به مدت 25 روز نگهداری کرده بعد آن را صاف کرده و استفاده می کنیم .
منبع / شبکه جهانی جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد
لطف كنید بفرمایید كه از چه نوع خرمایی باید استفاده كرد؟؟؟
راستی اگه به جای خرمای شیرین خرمایی كه ترش شده باشه هم میتونیم استفاده كنیم یا نه؟؟؟؟؟؟
لطططططططفاجواب بدید!!!!!!!!!!!!!!!
من دوازدهم اسفند ٩٣سركه خرما درست كردم ولی تا امروز درست نشده اما خراب هم نشده وطعم شیرین خرما را داره كومی بوی سركه ای كه قبلا اضاف كرده ام تمام مواد كه لازم بود ریختم در دبه پلاستیكی ولی مایه خمیر نریختم