لبو یکی از خوراکی های خوشمزه فصل سرد است که در اغلب خانه ها پیدا می شود.اما به جای خرید لبوی آماده از روی چرخ دستی هایی که نمی دانید چگونه و در چه شرایطی آماده شده است ، حتما خودتان این کار را در خانه انجام دهید .
کد خبر: ۵۴۰۲۵۵

فراموش نکنید لبو یا همان چغندر,یکی از سبزیهای زمستانی مفید و البته خوشمزه است.
در این روزها میتوان از ریشه و برگ این سبزی استفاده کرد.ریشه چغندر را به صورت خام هم استفاده
می کنند,اما اغلب ما ایرانی ها نوع پخته ان را بیشتر دوست داریم,منظور همان لبوست که زمستانها در
بیشتر خانه ها مصرف می شود.

برگهای چغندر هم در پخت آش مورد استفاده قرار می گیرد.البته باید بدانید طبع چغندر سرد است و خواص
بی شماری هم برای سلامت انسان دارد.این گیاه کنترل کننده صفرا و همچنین تمیز کننده معده و روده
است.علاوه بر این,سرشار از کربوهیدرات,پروتئین و آنتی اکسیدان بوده و منبع بسیار خوبی از فیبر به
حساب می آید.
شاید شما هم بدانید چغندر چربی و کلسترول ندارد.


بیشتر مراقب باشید:

مصرف این گیاه به رغم تمام خواصی که دارد,ممکن است برای برخی از افراد دردسر ساز شود,بنابراین باید
موارد منع مصرف را نیز بشناسید.
بعضی از افراد بعد از مصرف چغندر با مشکل تهوع و دل پیچه رو به رو میشوند,همچنین کودکان هم ممکن است
با خوردن آن دچار حساسیت شوند.افرادی که فشار خون بالا دارند یا معده هایشان ضعیف است,باید بیشتر
مراقب باشند و هنگام خوردن چغندر افراط نکنند.در ضمن,به علت قند زیاد موجود در چغندر,بیماران دیابتی
باید از خوردن آن خودداری کنند.

بهترین نوع را انتخاب کنید:

هنگام خرید یادتان باشد چغندرهای کوچک و متوسط و البته پررنگ را انتخاب کنید,بهتر است از خرید
چغندرهایی که لکه دارد نیز اجتناب کنید.به هر حال لبوی قرمز و خوش خوراک,همیشه از میان وعده های
ما ایرانی ها بوده و در روزهای سرد,خوردنش لذت بخش است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها