اخبار کوتاه از تلویزیون

«حیرانی» پس از نوروز

سریال تلویزیونی «حیرانی» به کارگردانی مشترک کیوان علی‌محمدی و امید بنکدار پس از نوروز 91 هر شب از تلویزیون پخش می‌شود.
کد خبر: ۴۶۰۵۸۳

مجموعه تلویزیونی «حیرانی» اولین سریال هر شبی است که در سال آینده از شبکه یک سیما پخش می‌شود.

این سریال قرار است از روز شنبه (19 فروردین ماه) ساعت 22 هر شب به جز پنجشنبه‌ها و جمعه‌ها به روی آنتن برود.

سریال حیرانی به تهیه‌کنندگی رضا جودی در 26 قسمت برای پخش از شبکه یک سیما ساخته شده و حمیدرضا پگاه، ستاره اسکندری، بابک حمیدیان، مهرداد صدیقیان، احمد ساعتچیان، آتنه فقیه نصیری، مریم بوبانی، فریبا جدی‌کار، فرخ نعمتی، اسماعیل محرابی، آزاده صمدی، هومن سیدی، فریده صابری، معصومه کریمی، پرویز پورحسینی، رویا جاویدنیا، گلاره عباسی، آتیه جاوید، شهین تسلیمی، رامونا شاه، کامران ملکی، بهروز قادری، اسماعیل جنتی، میثم رازفر، الهام کردا، رویا میرعلمی، ساناز اسدی، محمدعلی ملک‌شاهی، محمد مین‌باشی و سما موسوی در آن ایفای نقش کرده‌اند.

حیرانی داستان پولاد مرزبان است که برای همراهی مادربزرگ بیمارش پس از سال‌ها به ایران بازمی‌گردد، غافل از آن که مجموعه‌ای از رویدادها او را به ورطه حیرانی خواهد کشاند.

ادامه پخش مجموعه «دا»

پخش مجموعه برنامه «دا» که به دلیل افزایش برنامه‌های انتخاباتی متوقف شده بود، در هفته جاری از سرگرفته می‌شود.

پنجاه و پنجمین قسمت مجموعه کتاب دا که به صورت انیمیشن و کتابخوانی هنرمندان زن کشورمان ساخته شده است، ساعت 30/18 یکشنبه 14 اسفند روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود.

در این قسمت از مجموعه کتاب دا به روایت نگار فروزنده می‌بینیم «دایی سلیم اصرار می‌کند زهرا و لیلا همراه او از خرمشهر خارج شوند، آنها زیربار نمی‌روند. درمانگاه مسجد را به مطب دکتر شیبانی انتقال می‌دهند.»

مجموعه کتاب دا براساس کتابی به همین نام و دربرگیرنده خاطرات سیده‌زهرا حسینی در گروه حماسه و دفاع شبکه یک سیما به تهیه‌کنندگی علی تقی‌پور و کارگردانی سینا عطائیان در 120 قسمت با همکاری 55 هنرمند زن کشورمان در حال تولید و پخش است.

تغییر روز پخش سریال‌های فاخر شبکه یک

شبکه یک سیما قصد دارد روز پخش سریال‌های درجه یک (الف و الف ویژه) خود را تغییر دهد.

طی چند سال اخیر این شبکه مجموعه‌های درجه یک و فاخر خود را جمعه شب‌ها ساعت 22 به روی آنتن می‌برد.

بنابر این گزارش، طی تصمیمات گرفته شده، این شبکه قصد دارد روز پخش این سریال‌ها را از جمعه‌ها به یک روز دیگر در هفته تغییر دهد که البته هنوز این روز مشخص نشده است.

دلایلی نظیر پای تلویزیون نبودن بسیاری از مخاطبان در جمعه شب‌ها به دلیل حضور در جمع‌های خانوادگی، یکی از دلایل این جابه‌جایی است.

پیش از این و در سال‌های گذشته سریال‌هایی نظیر امام علی(ع) که از سریال‌های درجه یک تلویزیون محسوب می‌شود، در روزهای دوشنبه روی آنتن می‌رفت. طی سال‌های اخیر نیز سریال‌هایی نظیر یوسف پیامبر(ع)، مختارنامه، شوق پرواز، در چشم باد و... جمعه شب‌ها از تلویزیون پخش می‌شد و با وجود زمان نامناسب مخاطبان بسیاری را به خود جذب کرد.

روزهای پایانی تصویربرداری سریال دختران حوا

با ضبط بیش از 70 درصد تصویربرداری سریال «دختران حوا»، تصویربرداری این سریال به روزهای پایانی نزدیک می‌شود.

عزیز علیزاده، تهیه‌کننده سریال دختران حوا با بیان این مطلب گفت: این سریال تلویزیونی به کارگردانی حسین سهیلی‌زاده و به سفارش گروه فرهنگی اجتماعی شبکه تهران تهیه و تولید می‌شود و تاکنون 70 درصد تصویربرداری این سریال انجام شده است.

وی با بیان این‌که اکنون گروه تصویربرداری این سریال در لوکیشن مددکاری در غرب تهران است، ادامه داد: داستان سریال دختران حوا درباره زنی به نام ثریا است که در آخرین روزهای زندگی خود در زندان پرده از رازی بزرگ برداشته و از «شیوا» مددکار زندان کمک می‌طلبد. در این راه شیوا برای پی بردن به این راز درگیر ماجراهای مختلف می‌شود.

علیزاده افزود: این سریال در30 قسمت 30 دقیقه‌ای آماده می‌شود و در آن یکتا ناصر در نقش شیوا، پوریا پورسرخ در نقش بهزاد، امیرحسین رستمی در نقش مسعود آزاد، نیما شاهرخ‌شاهی در نقش کامران، گوهر خیراندیش در نقش ثریا و ایرج راد در نقش دکتر شمس ظاهر شده‌اند.

علیزاده که یکی از تهیه‌کننده‌های سریال «دختران حوا» است، افزود: کار نگارش فیلمنامه این اثر بر اساس طرحی از زاهیار سعدوندیان به اتمام رسیده و همزمان توسط امین عابدینی در دست تدوین است.

تهیه‌کنندگی این سریال بر عهده علی‌اکبر جناغی و عزیز علیزاده است و  کارگردانی آن را حسین سهیلی‌زاده به عهده دارد.

عقیلی برای «دختری به‌نام آهو» می‌خواند

تیتراژ مجموعه تلویزیونی «دختری به نام آهو» با صدای سالار عقیلی ساخته می‌شود.

سریال «دختری به‌نام آهو» به کارگردانی قدرت‌الله صلح‌میرزایی به عنوان یکی از گزینه‌های پخش در ایام نوروز از شبکه تهران نیمه دی امسال در اختیاریه کلید خورد و تاکنون 80 درصد از آن ضبط شده است. این روزها تصویربرداری در لوکیشن تجریش (محل جمع‌آوری خودروهای اسقاطی) پیگیری می‌شود.

ترانه تیتراژ این سریال را سالار عقیلی بر اساس شعری از اهورا ایمان و موسیقی ستار اورکی می‌خواند.

تدوین همزمان پروژه را حسن ایوبی برعهده دارد و قسمت اول تا 9 سریال تدوین شده است. بهزاد فراهانی در این مجموعه طنز، نقش مردی به نام آقا مرتضی را دارد که دارای 5 پسر است. 4 پسر او ازدواج کرده‌اند و پسر کوچک او وحید که تازه از سربازی آمده، قرار است وارد اجتماع شود و شغلی برای خود دست‌وپا کند. این در حالی است که آقا مرتضی سال‌هاست در آرزوی دختردار شدن به‌سر می‌برد و به‌خاطر همین تصمیم می‌گیرد تا.....

سیروس گرجستانی، شهره لرستانی، مریم امیرجلالی، میرطاهر مظلومی، شهرام عبدلی، مهدی امینی‌خواه، مجید یاسر، آزاده ریاضی، مریم سلطانی، یلدا قشقایی، سعید پیردوست، مرتضی کاظمی، گیتی معینی،  آزیتا ترکاشوند، پندار اکبری و... دیگر بازیگران اصلی سریال هستند. زهره حمیدی نیز به‌تازگی جایگزین فلور نظری شده است.(فارس)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها