عسکری خبر داد:

فعالیت 100 شبکه صداوسیما در کشور

یکصد شبکه رادیویی و تلویزیونی بین المللی، ملی و استانی سازمان صدا وسیما در سطح کشور برنامه تولید و پخش می کنند، که پیشرفت رسانه ای بسیار خوبی است.
کد خبر: ۴۲۲۴۸۸

به گزارش واحد مرکزی خبر، علی عسکری معاون فنآوری و توسعه سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در آیین افتتاح پخش دیجیتال شبکه های رادیویی و تلویزیونی آذربایجان شرقی گفت: 49 شبکه تلویزیونی ماهواره ای و استانی و 51 شبکه رادیویی در سطح کشور فعال است که به فراخور و نیاز مخاطبان برنامه های متنوع به داخل و خارج از کشور پخش می کنند.

عسکری افزود: 15 کانال دیجیتال نیز از برنامه های مختلف شبکه های پیش بینی شده از جمله العالم ،پرس تی وی ،شبکه های ماهواره ای جام جم و سحر قابل دریافت برای بینندگان و شنوندگان است.

معاون فنآوری و توسعه سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران گفت: به زودی شبکه جدیدی نیز افتتاح می‌شود تا جمع شبکه‌های قابل دریافت از طریق سامانه دیجیتال به 16 کانال در استانهایی که تحت پوشش این سامانه اند، افزایش یابد.

وی همچنین با اشاره به پیشرفت های رسانه ای ایران گفت: به رغم بدخواهی دشمنان و فشارها و تحریمهای آنان، کشورمان به سمت پیشرفت حرکت می کند.

عسکری افزود: تحریم ها اثری در شتاب توسعه کشور نگذاشته است و شاهد پیشرفت ایران در تمامی زمینه ها هستیم.

وی همچنین با اشاره به افتتاح سامانه دیجیتال در آذربایجان شرقی گفت: این اقدام نمونه ای در توسعه کشور در عرصه رسانه است و این استان پیشتاز کیفیت مناسب تصویر و صدا با افتتاح طرح یاد شده است.

معاون فنآوری و توسعه سازمان صدا و سیما گفت: کیفیت بالای صدا و تصویر تمام شبکه های دریافتی پیش بینی شده بدون کوچکترین برفک و نویز از ویژگیهای این سامانه پیشرفته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها