عصر امروز آغاز شد

جشنواره بین المللی فیلم رشد

سی و هشتمین جشنواره بین المللی فیلم رشد عصر جمعه در سینما فلسطین تهران آغاز به کار کرد.‌ در این جشنواره مهم ترین مفاهیم آموزشی و تربیتی در قالب فیلم سینمایی به نمایش گذاشته می شود.
کد خبر: ۲۱۲۹۴۲

به گزارش واحد مرکزی خبر ، در جشنواره امسال 139 فیلم ایرانی و 65 فیلم خارجی از 28 کشور جهان در بخش های نماهنگ، علمی، پویانمایی، مستند و داستانی کوتاه و بلند به نمایش گذاشته خواهد شد.

به گفته مسئولان جشنواره، امسال افزون بر مسائل تربیتی و آموزشی، نخستین بار به موضوعاتی همچون کاهش حوادث رانندگی، مقابله با بلایای طبیعی، سلامت و محیط زیست و صرفه جویی در مصرف انرژی نیز پرداخته شده است.

ویژگی دیگر جشنواره امسال حضور فعال دانشجویان و معلمان فیلم‌ساز در کنار فیلم سازان حرفه ای است.

علاقه مندان برای اطلاع از ساعات نمایش فیلم های این جشنواره به پایگاه اطلاع رسانی جشنواره به نشانی www.festival.roshd.ir مراجعه کنند.

فیلم های جشنواره رشد از شنبه به مدت یک هفته در سینما فلسطین، فرهنگسراهای اشراق و بهمن و دانشگاه های علامه طباطبایی و شهید رجایی به نمایش گذاشته می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها