در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش خبرگزاری فرانسه، ژان دلانوی چهره برجسته سینمای فرانسه چهارشنبه 18 ژوئن در سن صد سالگی درگذشت.
ژان دلانوی کارگردان سرشناس فرانسه که در سال 1946 میلادی با فیلم «سمفونی چوپانی» نخل طلای جشنواره کن را از آن خود کرد ، چهارشنبه برای همیشه با دنیای هنر خداحافظی کرد.
ژان دلانوی که آثار ارزشمندی چون «بازرس مگره» ، «جزیره گناهکاران»، «سوغاتی» و «ماری آنتوانت ملکه فرانسه» را در کارنامه هنری خود دارد، در جشنواره های معتبر ونیز، کن و برلین نیز حضور داشته و جوایز این جشنواره ها را از آن خود کرده است.
دلانوی همچنین سال 1956 فیلم سینمایی «گوژپشت نتردام» را با الهام از کتاب ویکتور هوگو و بازی «آنتونی کوئین» و «جینا لولوبریجیدا» کارگردانی کرد.
وی که کارگردانی بیش از 30 فیلم را برعهده داشت، از سوی نسل جوان فیلمسازان فرانسه به ساخت فیلمهای خستهکننده "رئالیسم شعری" متهم بود.
گروه ترجمه
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: