فروش 200 میلیون دلاری «مرد آهنی»

فیلم سینمایی «مرد آهنی» با 2/104 میلیون دلار فروش در بازار آمریکا و 8/96 میلیون دلار دیگر در سطح بین‌ا‌لمللی مجموع فروش جهانی خود را در پنج روز اول اکران به بیش از 200 میلیون دلار رساند.
کد خبر: ۱۷۲۶۱۷

به گزارش ورایتی ، «مرد آهنی» به کارگردانی جان فاوریو با بازی رابرت داونی جونیر در نقش اصلی، از جمعه تا یکشنبه در 4105 سینما در آمریکای شمالی تقریبا 7/100 میلیون دلار فروخت و در سانس‌های آخر شب پنجشنبه نیز 5/3 میلیون دلار دیگر به دست آورد.

به این ترتیب ابرقهرمان قصه‌های مصور انتشارات مارول توانست پس از اولین «مرد عنکبوتی»، رکورد بیشترین فروش هفته اول یک فیلم غیردنباله‌ای را از آن خود کند که سال 2002 در چنین هفته ای 8/114 میلیون دلار فروخت. «مرد آهنی» در عین حال در فهرست بهترین افتتاحیه‌های تاریخ سینما رده دهم را به خود اختصاص داد.

داونی جونیر در «مرد آهنی» نقش تونی استارک صنعتگر ثروتمند را بازی می‌کند که در افغانستان اسیر گروهی تروریست‌ می‌شود و در زندان زرهی با قابلیت شلیک گلوله و موشک برای خود می‌سازد.

گوئینت پالترو، ترنس هوارد و جف بریجز دیگر بازیگران فیلم هستند که با بودجه 135 میلیون دلاری ساخته شده و مورد استقبال بیشتر منتقدان قرار گرفته است.

انتظار می‌رود فروش این فیلم در خود آمریکا به راحتی از مرز 200 میلیون دلار بگذرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها