سینه مرغ پختهشده: یک تکه کوچک
پیاز متوسط: ۴ عدد
سیر تازه: ۳ حبه
آبمرغ: ۲ لیوان
شیر(ترجیحا پرچرب): یک لیوان
جعفری تازه خردشده: ۳ قاشق غذاخوری
لیموترش تازه: یک عدد
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و ادویه: به میزان لازم
ابتدا پوست پیازها را کنده و خرد کرده و با کمی روغن در قابلمهای ریخته و روی حرارت گذاشته و تفت میدهیم به اندازهای که پیازها سبک شود. بعد سه حبه سیر را رنده یا کوبیده و به پیاز اضافه کرده و تفت میدهیم تا با هم سرخ شود. نصف آن را برای تزیین سوپ برمیداریم و سپس دو قاشق آرد به آنها اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا خامی آرد گرفته شده و کرمرنگ شود. در این مرحله دو لیوان آب مرغ را اضافه میکنیم و روی حرارت کم میگذاریم تا جوشیده و جا بیفتد. سپس یک لیوان شیر را همراه دو قاشق غذاخوری جعفری خردشده و سینه مرغ ریش شده و ادویههای موردنظر به سوپ اضافه کرده و نمک آن را اندازه میکنیم و بعد از چند دقیقه جوشیدن از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر ریخته و با لیموترش تازه و جعفری خردشده تزئین کرده و سرو میکنیم.
شیر اگر پرچرب باشد بهتر است و طعم سوپ را خیلی خوشمزه میکند.
هر چقدر پیاز این سوپ بیشتر باشد خاصیت و طعم آن بهتر میشود.(البته نه خیلی زیاد)
بنا به ذائقه و سلیقه میتوانیم از ادویههای متنوع استفاده کنیم.
در صورت دسترسینداشتن به سبزی تازه میتوانیم از نعناداغ برای خوشمزهترشدن سوپ استفاده کنیم که البته خاصیت آن کمتر میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم