کدو سبز متوسط: ۶ عدد
برنج پختهشده: ۲ پیمانه
ماست: یک پیمانه
بیکینگپودر: نوک قاشق چایخوری
تخممرغ: ۴عدد
پنیر موزارلای رنده شده: یک پیمانه
تره خردشده: نصف پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر زیره: به میزان لازم
روغن زیتون یا کره: به میزان لازم
کدوها را شسته، پوست کنده و رنده درشت میکنیم سپس آن را در آبکش ریخته و روی آن نمک میریزیم و مدام زیر و رو میکنیم که تا حد ممکن آبش گرفته شود. نصف ماست را با بیکینگپودر در ظرفی ریخته و خوب با هم مخلوط میکنیم و با برنج پختهشده، تخممرغ، تره خردشده، نصف پنیر موزارلا، نمک، فلفل سیاه، زیره و زردچوبه به کدو اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم. کف ظرف مناسب فر را با کمی روغن زیتون یا کره چرب کرده و مواد را به طور یکنواخت در آن ریخته و باقی ماست و پنیر را یکدست روی آن ریخته و حدود ۳۰ دقیقه در فری که از قبل با درجه ۲۰۰ درجه روشن و گرم کردهایم، میگذاریم. زمانی که روی کاسرول طلایی شد آن را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم تا کمی خنک شود. سپس این غذای خوش آب و رنگ و خوشمزه را در ظرف مناسبی برگردانده و با کمی تره خردشده تزئین کرده و با سس موردنظر و دلخواه سرو میکنیم.
***اگر ماست چکیده باشد طعم کاسرول بسیار خوشمزه میشود.
***استفاده از ادویه متنوع بستگی به ذائقه دارد و میتواند کم یا زیاد شود.
***میتوانیم از برنج نیمدانه عطری استفاده کنیم که صرفه اقتصادی داشته باشد.
***پنیر کشدار، غذا را بسیار خوش خوراکتر میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: