مواد اولیه:
هویج متوسط: ۲ عدد
کرفس: ۲ شاخه
سیبزمینی متوسط: یک عدد
پیاز متوسط: یک عدد
سیر تازه: ۲ حبه
کلم بروکلی یا گل کلم خرد شده: یک لیوان
آب مرغ: ۴ لیوان
روغن یا کره: به میزان لازم
نمک، فلفل و ادویه: به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و در قابلمه مناسبی ریخته و با کمی کره یا روغن روی حرارت گذاشته و تفت میدهیم و وقتی کمی سرخ شد سیر، هویج و شاخههای کرفس را خردکرده و شسته و به آن اضافه کرده و تفت میدهیم.
سیب زمینی را هم خردکرده و همراه آب مرغ به مواد اضافهکرده و حرارت را زیاد میکنیم و وقتی جوش آمد در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم میکنیم تا مواد بپزد.
گلکلم یا کلم بروکلی خردشده را همراه نمک، فلفل و ادویه مورد نظر به سوپ اضافه میکنیم و بعد از چند دقیقه جوشیدن، قابلمه را از روی حرارت برداشته و در صورت تمایل و برای خوشمزهترشدن سوپ، کمی پنیر چدار رندهشده روی آن ریخته و سپس در ظرف مناسبی ریخته و سرو میکنیم.
نکات:
* برای خوشمزهتر شدن این سوپ در انتهای کار میتوان کمی پنیر چدار به آن اضافه کرد.
* این سوپ را برای مصرف کودکان و افراد سالمند میتوانیم میکس کنیم.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد