jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۱۳۱۷۲۳۱   ۰۳ خرداد ۱۴۰۰  |  ۱۵:۱۵

سالاد طالبی و هندوانه

میوه‌ها در ظرف سالاد

اگر سالادخور حرفه‌ای باشید می‌دانید که در فصل گرما هیچ چیزی نمی‌تواند جایگزین یک سالاد خوشمزه باشد.

title

سالاد طالبی و هندوانه نیز با داشتن ظاهری خوشرنگ و مزه‌ای عالی طرفداران بسیار داشته و علاوه بر خنک‌کردن بدن سرشار از مواد مغذی موردنیاز بدن است.

مواد لازم:

طالبی: نیم‌کیلو
هندوانه: نیم‌کیلو
سبزی تازه و معطر خردشده شامل نعنا، ریحان و شوید:
از هر کدام یک قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسی: 10عدد
مغز تخمه: نصف فنجان
لیموترش تازه: 2عدد
شکر: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه: 

ابتدا سبزی‌های معطر شامل ریحان، نعنا و شوید و بنا به ذائقه هر سبزی معطر دیگر را پاک‌ و خوب آبکشی کرده و اجازه می‌دهیم تا آب اضافه‌اش گرفته شود سپس آن را خردکرده و در کاسه مناسب و بزرگی می‌ریزیم. گوجه گیلاسی‌ها را هم شسته و وقتی آب اضافه‌اش رفت آنها را به سبزی اضافه می‌کنیم. پوست طالبی و هندوانه را گرفته و به اندازه دلخواه برش‌ یا قالب‌زده و به مواد اضافه‌کرده و به آرامی کمی هم‌زده و بعد مغز تخمه‌ها را روی سالاد می‌ریزیم. شکر و آب‌ لیموترش تازه را هم در ظرفی ریخته و خوب با هم مخلوط می‌کنیم تا دانه‌های شکر حل‌شده و زیر دندان نیاید سپس آن را روی سالاد ریخته و این سالاد خوشمزه را سرو می‌کنیم.

نکات آشپزی: به جای مغز تخمه می‌توان از کنجد یا خلال‌بادام یا گردوی خردشده هم استفاده کرد.

ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
چالش ایجاد شغل برای نخبگان

چالش ایجاد شغل برای نخبگان

مسائل مربوط به نخبگان از سال‌ها قبل مورد توجه من بود، به طوری که از سال ۱۳۸۰ به صورت جدی وارد این بحث شدم و دغدغه‌هایم را پیگیری کردم. علت اصلی‌اش هم این بود که در نمایشگاهی مطلع شدم از۱۵۰ دانش‌آموز المپیادی کشور، حدود ۹۰ نفرشان به خارج کشور مهاجرت کرده‌اند. این موضوع باعث شد تا من نظریه مهاجرت ژن‌ها را مطرح کنم و در مقاله‌ای به آن بپردازم.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها