jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۱۳۱۷۲۳۱   ۰۳ خرداد ۱۴۰۰  |  ۱۵:۱۵

سالاد طالبی و هندوانه

میوه‌ها در ظرف سالاد

اگر سالادخور حرفه‌ای باشید می‌دانید که در فصل گرما هیچ چیزی نمی‌تواند جایگزین یک سالاد خوشمزه باشد.

title

سالاد طالبی و هندوانه نیز با داشتن ظاهری خوشرنگ و مزه‌ای عالی طرفداران بسیار داشته و علاوه بر خنک‌کردن بدن سرشار از مواد مغذی موردنیاز بدن است.

مواد لازم:

طالبی: نیم‌کیلو
هندوانه: نیم‌کیلو
سبزی تازه و معطر خردشده شامل نعنا، ریحان و شوید:
از هر کدام یک قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسی: 10عدد
مغز تخمه: نصف فنجان
لیموترش تازه: 2عدد
شکر: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه: 

ابتدا سبزی‌های معطر شامل ریحان، نعنا و شوید و بنا به ذائقه هر سبزی معطر دیگر را پاک‌ و خوب آبکشی کرده و اجازه می‌دهیم تا آب اضافه‌اش گرفته شود سپس آن را خردکرده و در کاسه مناسب و بزرگی می‌ریزیم. گوجه گیلاسی‌ها را هم شسته و وقتی آب اضافه‌اش رفت آنها را به سبزی اضافه می‌کنیم. پوست طالبی و هندوانه را گرفته و به اندازه دلخواه برش‌ یا قالب‌زده و به مواد اضافه‌کرده و به آرامی کمی هم‌زده و بعد مغز تخمه‌ها را روی سالاد می‌ریزیم. شکر و آب‌ لیموترش تازه را هم در ظرفی ریخته و خوب با هم مخلوط می‌کنیم تا دانه‌های شکر حل‌شده و زیر دندان نیاید سپس آن را روی سالاد ریخته و این سالاد خوشمزه را سرو می‌کنیم.

نکات آشپزی: به جای مغز تخمه می‌توان از کنجد یا خلال‌بادام یا گردوی خردشده هم استفاده کرد.

ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها