خنک، سبک و تابستانه
طرز تهیه آب‌ دوغ‌ خیار؛

خنک، سبک و تابستانه

طرز تهیه قلیه عدس؛ پشیمان نمی‌شوید

قلیه عدس یک غذای بسیار خوشمزه و خاص است که همه مواد غذایی که بدن شما نیاز دارد را می توانید از طریق آن به دست آورید.
قلیه عدس یک غذای بسیار خوشمزه و خاص است که همه مواد غذایی که بدن شما نیاز دارد را می توانید از طریق آن به دست آورید.
کد خبر: ۱۳۱۷۷۰۸

مواد لازم برای تهیه قلیه عدس:

۲ لیوان عدس
۱ عدد پیاز متوسط
۱ عدد قلم گوسفند
چند تکه گوشت گوسفند
۴۰۰ گرم اسفناج پخته
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
۳ قاشق غذاخوری برگ سیر
کشک، سیر داغ، پیاز داغ، نعناع خشک برای تزیین

طرز تهیه و دستور پخت قلیه عدس:

۱. ابتدا قلم گوسفند را به مدت ۵ ساعت بجوشانید. قلم گوسفندی باید آنقدر بجوشد که همه عصاره آن خارج شود سپس عدس و گوشت گوسفندی و عصاره قلم را در یک قابلمه روی هم بریزید و با کمی آب مخلوط کنید و روی اجاق قرار دهید تا بجوشد. معمولا سه ساعت طول می کشد که گوشت و عدس کاملا بپزد و له شود.

۲. حالا در یک تابه برگ سیر را با ادویه ها تفت بدهید. گوشت ها را ریش ریش کنید و یا با عدس بکوبید تا کاملا له شود. حالا اسفناج را به گوشت و عدس اضافه کنید. کمی آب داخل آن بریزید و منتظر باشید تا بجوشد و حسابی قوام بیاید.

۳. بعد از قوام آمدن غذای شما آماده است می توانید آن را میل کنید. برای تزئین قلیه عدس از کشک، سیر داغ، پیاز داغ، نعناع خشک هم می‌توانید استفاده کنید.

منبع: ایرنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها