مواد لازم برای تهیه قلیه عدس:
۲ لیوان عدس
۱ عدد پیاز متوسط
۱ عدد قلم گوسفند
چند تکه گوشت گوسفند
۴۰۰ گرم اسفناج پخته
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
۳ قاشق غذاخوری برگ سیر
کشک، سیر داغ، پیاز داغ، نعناع خشک برای تزیین
طرز تهیه و دستور پخت قلیه عدس:
۱. ابتدا قلم گوسفند را به مدت ۵ ساعت بجوشانید. قلم گوسفندی باید آنقدر بجوشد که همه عصاره آن خارج شود سپس عدس و گوشت گوسفندی و عصاره قلم را در یک قابلمه روی هم بریزید و با کمی آب مخلوط کنید و روی اجاق قرار دهید تا بجوشد. معمولا سه ساعت طول می کشد که گوشت و عدس کاملا بپزد و له شود.
۲. حالا در یک تابه برگ سیر را با ادویه ها تفت بدهید. گوشت ها را ریش ریش کنید و یا با عدس بکوبید تا کاملا له شود. حالا اسفناج را به گوشت و عدس اضافه کنید. کمی آب داخل آن بریزید و منتظر باشید تا بجوشد و حسابی قوام بیاید.
۳. بعد از قوام آمدن غذای شما آماده است می توانید آن را میل کنید. برای تزئین قلیه عدس از کشک، سیر داغ، پیاز داغ، نعناع خشک هم میتوانید استفاده کنید.
منبع: ایرنا
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی مطرح شد
گفتوگو با نوید دهقان به بهانه برگزاری کنسرت گروه «قمر» در تالار وحدت