سالاد نخود فرنگی و باقالی

یک سالاد متفاوت

در جامعه امروزی بخصوص در شرایط کرونایی موجود به دلیل کم‌ شدن فعالیت و تحرک، باید بیش‌ از ‌پیش مراقب سلامت‌مان باشیم و این قضیه با استفاده از مواد غذایی مغذی و البته تازه، به‌سادگی امکانپذیر است.
در جامعه امروزی بخصوص در شرایط کرونایی موجود به دلیل کم‌ شدن فعالیت و تحرک، باید بیش‌ از ‌پیش مراقب سلامت‌مان باشیم و این قضیه با استفاده از مواد غذایی مغذی و البته تازه، به‌سادگی امکانپذیر است.
کد خبر: ۱۳۱۷۲۲۸

مصرف انواع سالاد می‌تواند یک راهکار ساده و کم‌خرج برای این ماجرا باشد.

مواد اولیه:

نخود تازه: نصف فنجان (3000تومان)
مغز باقالی تازه: نصف فنجان(2000تومان)
فلفل‌دلمه‌ای رنگی(سبز، قرمز و زرد): از هرکدام یک برش کوچک
سبزی تازه شامل ریحان و نعنا خرد‌شده: از هر کدام 2قاشق غذاخوری
سرکه: 2قاشق غذاخوری(1000تومان)
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
گوجه‌گیلاسی: 10عدد(1000تومان)
روغن زیتون: 2قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

پوست اول و دوم باقالی را گرفته، نخود را از غلاف درآورده و هر دو را در قابلمه‌ای ریخته و با کمی آب پخته و در آبکش ریخته و کنار می‌گذاریم تا آب اضافه‌اش برود.

سبزی‌های معطر ریحان و نعنا را پاک‌کرده، شسته و بعد از این‌که آب اضافه‌اش رفت خردکرده و در ظرف مناسبی می‌ریزیم.

گوجه‌گیلاسی‌ها را هم شسته و به سبزی‌های خردشده اضافه می‌کنیم. فلفل دلمه‌ای‌های رنگی را شسته و ریز خردکرده و به مواد اضافه می‌کنیم.

این‌ فلفل‌های رنگی علاوه بر طعم و عطر خوب، ظاهر خیلی جذابی به سالاد می‌دهد. در نهایت باقالی و نخود سبز پخته‌ شده را به مواد اضافه‌کرده و به آرامی و خیلی خوب هم‌زده و نمک، فلفل، روغن زیتون و سرکه را که در ظرف دیگری ریخته و خوب مخلوط‌کرده‌ایم به سالاد اضافه کرده و آن را سرو می‌کنیم.

نکات آشپزی: این سالاد را در حجم کم تهیه‌کرده و زود مصرف کنید تا از خاصیت و مزه تازه آن استفاده‌ کنید.

ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها