مصرف انواع سالاد میتواند یک راهکار ساده و کمخرج برای این ماجرا باشد.
مواد اولیه:
نخود تازه: نصف فنجان (3000تومان)
مغز باقالی تازه: نصف فنجان(2000تومان)
فلفلدلمهای رنگی(سبز، قرمز و زرد): از هرکدام یک برش کوچک
سبزی تازه شامل ریحان و نعنا خردشده: از هر کدام 2قاشق غذاخوری
سرکه: 2قاشق غذاخوری(1000تومان)
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
گوجهگیلاسی: 10عدد(1000تومان)
روغن زیتون: 2قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
پوست اول و دوم باقالی را گرفته، نخود را از غلاف درآورده و هر دو را در قابلمهای ریخته و با کمی آب پخته و در آبکش ریخته و کنار میگذاریم تا آب اضافهاش برود.
سبزیهای معطر ریحان و نعنا را پاککرده، شسته و بعد از اینکه آب اضافهاش رفت خردکرده و در ظرف مناسبی میریزیم.
گوجهگیلاسیها را هم شسته و به سبزیهای خردشده اضافه میکنیم. فلفل دلمهایهای رنگی را شسته و ریز خردکرده و به مواد اضافه میکنیم.
این فلفلهای رنگی علاوه بر طعم و عطر خوب، ظاهر خیلی جذابی به سالاد میدهد. در نهایت باقالی و نخود سبز پخته شده را به مواد اضافهکرده و به آرامی و خیلی خوب همزده و نمک، فلفل، روغن زیتون و سرکه را که در ظرف دیگری ریخته و خوب مخلوطکردهایم به سالاد اضافه کرده و آن را سرو میکنیم.
نکات آشپزی: این سالاد را در حجم کم تهیهکرده و زود مصرف کنید تا از خاصیت و مزه تازه آن استفاده کنید.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد