سالاد نخود فرنگی و باقالی

یک سالاد متفاوت

در جامعه امروزی بخصوص در شرایط کرونایی موجود به دلیل کم‌ شدن فعالیت و تحرک، باید بیش‌ از ‌پیش مراقب سلامت‌مان باشیم و این قضیه با استفاده از مواد غذایی مغذی و البته تازه، به‌سادگی امکانپذیر است.
در جامعه امروزی بخصوص در شرایط کرونایی موجود به دلیل کم‌ شدن فعالیت و تحرک، باید بیش‌ از ‌پیش مراقب سلامت‌مان باشیم و این قضیه با استفاده از مواد غذایی مغذی و البته تازه، به‌سادگی امکانپذیر است.
کد خبر: ۱۳۱۷۲۲۸

مصرف انواع سالاد می‌تواند یک راهکار ساده و کم‌خرج برای این ماجرا باشد.

مواد اولیه:

نخود تازه: نصف فنجان (3000تومان)
مغز باقالی تازه: نصف فنجان(2000تومان)
فلفل‌دلمه‌ای رنگی(سبز، قرمز و زرد): از هرکدام یک برش کوچک
سبزی تازه شامل ریحان و نعنا خرد‌شده: از هر کدام 2قاشق غذاخوری
سرکه: 2قاشق غذاخوری(1000تومان)
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
گوجه‌گیلاسی: 10عدد(1000تومان)
روغن زیتون: 2قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

پوست اول و دوم باقالی را گرفته، نخود را از غلاف درآورده و هر دو را در قابلمه‌ای ریخته و با کمی آب پخته و در آبکش ریخته و کنار می‌گذاریم تا آب اضافه‌اش برود.

سبزی‌های معطر ریحان و نعنا را پاک‌کرده، شسته و بعد از این‌که آب اضافه‌اش رفت خردکرده و در ظرف مناسبی می‌ریزیم.

گوجه‌گیلاسی‌ها را هم شسته و به سبزی‌های خردشده اضافه می‌کنیم. فلفل دلمه‌ای‌های رنگی را شسته و ریز خردکرده و به مواد اضافه می‌کنیم.

این‌ فلفل‌های رنگی علاوه بر طعم و عطر خوب، ظاهر خیلی جذابی به سالاد می‌دهد. در نهایت باقالی و نخود سبز پخته‌ شده را به مواد اضافه‌کرده و به آرامی و خیلی خوب هم‌زده و نمک، فلفل، روغن زیتون و سرکه را که در ظرف دیگری ریخته و خوب مخلوط‌کرده‌ایم به سالاد اضافه کرده و آن را سرو می‌کنیم.

نکات آشپزی: این سالاد را در حجم کم تهیه‌کرده و زود مصرف کنید تا از خاصیت و مزه تازه آن استفاده‌ کنید.

ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها