به گزارش جام جم آنلاین، امروز قصد داریم دستور تهیه دسر تری تست را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
مواد لازم:
شیر سرد ۵۰۰ سی سی
نشاسته ذرت ۱/۵ قاشق سوپخوری
آرد ۱ قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۴ قاشق سوپخوری
وانیل ۱/۴ قاشق مرباخوری
پودر ژلاتین ۱/۵ قاشق مرباخوری
بیسکویت پتی بور کاکائویی ۱ بسته
پودر ژله انار (با طعم دلخواه) ۱ بسته
طرز تهیه دسر تری تست:
ابتدا پودر ژله را با ۳۰۰ سی سی آبجوش مخلوط کرده و کامل هم میزنیم تا اثری از پودر ژله باقی نماند. بعد داخل قالب ناودانی میریزیم. قالب را داخل یخچال میگذاریم تا ببندد.
بعد آرد، شیر، نشاسته ذرت، زرده تخم مرغ و پودر ژلاتین و شکر را روی حرارت گذاشته و مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شود. حرارت را خاموش کرده وانیل را اضافه میکنیم.
اجازه میدهیم مواد از دما بیفتد حالا نصفش را روی ژله میریزیم. یک ردیف پتی بور کاکائویی میچینیم و دوباره نصف دیگر مواد را روی آن میریزیم و به یخچال منتقل میکنیم.
اجازه میدهیم دسر بمدت یک روز در یخچال بماند بعد با چاقو دور تا دور دسر رو جدا کرده و داخل آب گرم میذاریم تا راحت از ظرف جدا شود.
منبع: شبکه آشپزی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد