به گزارش جام جم آنلاین به نقل از سرآشپز پاپییون
موادلازم
5 پیمانه شیر
شکر 1 پیمانه
نصف پیمانه نشاسته (ترکیب نشاسته گندم و نشاسته ذرت)
پودرکاکائو 2قاشق غذاخوری
وانیل 1/4قاشق چایخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
100 گرم شکلات تیره یا شیری با کیفیت
طرز تهیه
نشاسته شکر شیر و پودرکاکائو رو در ظرفی ریخته و مدام هم میزنیم تا مواد غلیظ شه
وقتی جوشید زیرشو خاموش میکنیم
وانیل، کره، شکلات خرد شده رو به مواد اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم و در ظرف مخصوص سرو میریزیم
میتونید کف ظرف کیک خرد شده و یا بیسکوییت خرد شده بریزید و روشو هرجور که دوس دارین تزیین کنید.
هم میتونید گرم میل کنید هم سرد، ولی به نظر من سردش خیلی خوشمزه تره غلظت این دسر مثل دَنـته و طعمش فوق العاده ست.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با مهندس حمیدرضا هلالی، عکاس، پژوهشگر و مدرس انجمن سینمای جوانان ایران مطرح شد