حال اگر این خورشت خوشمزه را با بلدرچین تهیه کنید علاوه بر خواص دیگرش درمان موثری برای رفع کمخونی نیز خواهد بود.
مواد اولیه:
بلدرچین: 2عدد
گردوی خردشده: یک لیوان
ربانار: 3قاشق غذاخوری
کدو حلوایی: یک برش کوچک
روغن: 2قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه: به میزان دلخواه
شکر: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
بلدرچینهای درسته یا خردشده را شسته و وقتی آب اضافهاش رفت در قابلمهای با کمی روغن سرخکرده و کنار میگذاریم.
در قابلمه مناسبی کمی روغن ریخته و روی حرارت میگذاریم و وقتی داغ شد پیاز را خردکرده و در آن ریخته و سرخ میکنیم.
کمی زردچوبه به آن اضافه کرده و بعد از کمی تفتدادن گردوی خردشده را به آن اضافه کرده و به تفتدادن ادامه میدهیم بعد 2لیوان سرد به آن اضافه کرده و هم میزنیم و وقتی جوش آمد بلدرچینها را در آن ریخته و در قابلمه را میگذاریم.
بعد از کمی جوشیدن ربانار و کدوحلوایی رندهشده و نمک را به آن اضافه کرده و دوباره در قابلمه را گذاشته و روی حرارت کم میگذاریم تا خورشت جا بیفتد.
در حین پخت چند تکه یخ در خورشت میریزیم تا به آن شوک داده و روغن بیندازد. در نهایت خورشت را در ظرف مناسبی ریخته و با برنج دمکرده سرو میکنیم.
نکات آشپزی:
ریختن کدو در خورشت هم گرمی آن را میگیرد هم خورشت را غلیظ میکند البته میتوان بهجای کدو از آلو هم استفاده کرد که آخر کار باید هستهها را جدا کرد.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم