پاناکوتای موز نسکافه دسر مجلسی با طعمی بینظیر

طرز تهیه دسر پاناکوتای موز نسکافه

پاناکوتا دسری سبک و خوشمزه است که در طعم‌های متفاوتی تهیه می‌شود و افزودن موز به این دسر طعم آن را بهتر می‌کند.
کد خبر: ۱۲۹۹۶۴۸

طرز تهیه دسر پاناکوتای موز نسکافه

به گزارش جام جم آنلاین طرز تهیه دسر پاناکوتاموزنسکافه


مواد لازم:
موز نرم شده ۳عدد
شیر ۲ پیمانه
خامه یک دوم پیمانه
شکر۱۰قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین ۴قاشق غذاخوری
پودر نسکافه ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر پاناکوتای موز نسکافه
اول یه پیمانه شیر را با پودر ژلاتین مخلوط کنید و به روش بن ماری حل کنید بعد شیر را به همراه خامه شکر و پودر نسکافه داخل میکسر بریزید تا صاف و یکدست شود اجازه بدید مخلوط ژلاتین خنک بشه و بعد بقیه مواد را اضافه کنید بریزید توی ظرف بزارید ۵ ساعت تو یخچال بماند تا خودش را بگیرد با یک فنجان قهوه نوش جان کنید

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها