در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین طرز تهیه دسر پاناکوتاموزنسکافه
مواد لازم:
موز نرم شده ۳عدد
شیر ۲ پیمانه
خامه یک دوم پیمانه
شکر۱۰قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین ۴قاشق غذاخوری
پودر نسکافه ۲ قاشق غذاخوری
اول یه پیمانه شیر را با پودر ژلاتین مخلوط کنید و به روش بن ماری حل کنید بعد شیر را به همراه خامه شکر و پودر نسکافه داخل میکسر بریزید تا صاف و یکدست شود اجازه بدید مخلوط ژلاتین خنک بشه و بعد بقیه مواد را اضافه کنید بریزید توی ظرف بزارید ۵ ساعت تو یخچال بماند تا خودش را بگیرد با یک فنجان قهوه نوش جان کنید
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد