آشنایی با نام‌ها مختلف قهوه که در کافی شاپ ها سرو میشود

اگر شما هم مثل من از منوی کافی شاپ‌ها سر در نمی‌آورید و به نظرتان کلمات عجیب و غریبی می‌آیند تا جایی که فکر میکنید به زبان مریخی نوشته شده‌اند، بهتر است این مقاله را بخوانید؛ و با آشنایی با نام‌ها و و تست‌های مختلف آن نوشیدنیها، قهوه بهتری را نیز امتحان کنید. بامزه‌های بیشتری آشنا شده و طعم قهوه‌های خوشمزه دیگر را از دست ندهید.
کد خبر: ۱۲۹۹۱۴۹

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تابناک  ،اگر شما هم مثل من از منوی کافی شاپ‌ها سر در نمی‌آورید و به نظرتان کلمات عجیب و غریبی می‌آیند تا جایی که فکر میکنید به زبان مریخی نوشته شده‌اند، بهتر است این مقاله را بخوانید؛ و با آشنایی با نام‌ها و تست‌های مختلف آن نوشیدنیها، قهوه بهتری را نیز امتحان کنید، بامزه‌های بیشتری آشنا شده و طعم قهوه‌های خوشمزه دیگر را از دست ندهید.

احتمالاً شما هم با دیدن اسم‌های عجیب و غریب منوی کافی شاپ‌ها همان سفارش همیشگی خود را خواهید داد. در این مقاله سعی می‌شود تمام نوشیدنی‌های قهوه را و تست‌های مختلف آن را توضیح میدهیم:

drip

یا قطره ایی: این نوشیدنی، استاندارد قهوه است وبه راحتی با قهوه ساز آماده میشود. آب به داخل مخزن ریخته میشود و قهوه را (متوسط آسیاب شده) به قسمت فیلتر اضافه شده و در کمتر از یک دقیقه قهوه آماده است. آنرا با مقداری شکر یا خامه سرو میکنند. نام دیگر این قهوه پیاله شادی است.

Espresso

مراحل آماده سازی این نوشیدنی با قهوه استاندارد فرق دارد.
برای آماده کردن آن از ماشین‌های اسپرسو استفاده می‌شود و درجه آسیاب قهوه در آن بیشتر است. گرد قهوه به هم فشرده شدد و در یک مخزن کوچک کاملاً متراکم می‌گردد. بدین وسیله کنستانتره قهوه به وجود می‌آید که بسیار معطر است. عصاره به دست آمده هم به تنهایی سرو می‌شود و هم می‌تواند پایه نوشیدنی‌های مختلف قهوه باشد.

Ristretto

به زبان ایتالیایی به معنای باریک و تنگ است. این نوشیدنی در واقع همان اسپرسو است که حجم آب کمتری دارد و زمان عصاره گیری کوتاه تری دارد. به همین خاطر تلخی و کافئین آن کمتر میباشد.

Longo

در زبان ایتالیایی به معنای طولانی است. شات بزرگتری از اسپرسو است. نسبت به اسپرسو میزان آب بیشتری دارد و به همین خاطر تلخ‌تر است و غلظت آن کمتر می‌باشد.

Espresso con Panna

پایه آن همان اسپرسو با خامه است. از یک یا دو شات اسپرسو تهیه می‌کردند و با خامه زده شده روی فنجان تزیین می‌شود.

Espressino

یک دابل شات از اسپرسو با شیر بخار زده که روی آن پودر کاکائو و نوتلا میریزند.

latte

" کافی لاته " یک شات از اسپرسو با شیر بخار داده شده است که میزان شیر آن ۷ برابر اسپرسو میباشد. طعم شیر در این نوشیدنی بر اسپرسو غالب است. به کمک فوم شیر روی آن طرح میزنند.

Cappuccino

کاپوچینو بسیار شبیه کافی لاته است. فنجان سرو این نوشیدنی معمولاً پهن است و گنجایش ۱۵۰ تا ۱۸۰ میلی لیتر را دارد. ترکیب یکسانی با کافه لاته دارد، اما حجم شیر، فوم و اسپرسو در کاپوچینو با هم برابر است. روی این نوشیدنی قهوه را معمولاً با پودر کاکائو یا دارچین تزیین می‌کنند.

Macchiato

با شیر بخار داده شده شروع می‌شود، روی آنرا دو شات اسپرسو می‌ریزند و با لایه نازک از فوم شیر آن را می‌پوشانند. در بعضی از کشور‌ها ماکیاتو را را با یک شات قهوه اسپرسو یک لکه کوچک شیر تهیه می‌کنند.

Americano

نوشیدنی است که با اضافه کردن آب داغ به اسپرسو درست می‌شود. دو شات اسپرسو با دانه‌هایی که بسیار ریز آسیاب شده باشد عصاره گیری می‌شود در این نوشیدنی مقدار شات اسپرسو به آب داغ یک به دو است.

Flat white

با اینکه این نوشیدنی نیوزیلندی، اما در بهترین کافی شاپ‌های آمریکا سرو میشود. در فنجان‌های سرامیکی به همراه یک ظرف سس روی میز قرار می‌گیرد. این نوشیدنی شامل یک شات اسپرسو و شیر بخار با فوم کمتری می‌باشد. طعم قوی قهوه در آن احساس می‌شود. اگر شما در نوشیدنی‌های مختلف قهوه به دنبال طعم قوی و بیشتری از قهوه هستید. گزینه بهتری است. طرز تهیه آن بسیار شبیه کافی لاته است، اما فوم این نوشیدنی کمتر از کاپوچینو و یا لاته است.

iced

این نوشیدنی در یک لیوان بلند پر از یخ با کمی خامه و قهوه غلیظ تهیه می‌شود. نوشیدنی خوشمزه ایی که در هوای گرم تابستان واقعی دلچسب است.

Cold brew

نوشیدنی قهوه مناسب فصل گرم تابستان. مانند روش دریپ یا قطر‌های درست می‌شود. آب مورد استفاده برای تهیه این نوشیدنی دارای درجه حرارت پایین می‌باشد و تهیه آن بسیار زمان‌بر است. این نوشیدنی شیرین‌تر از بقیه قهوه‌ها و میزان اسیدیته آن به نسبت دیگر نوشیدنی‌های قهوه کمتر است.

Frappuccino

فراپاچینو نوشیدنی سرد است که با یخ زیاد، شیر، خامه و اسپرسو تهیه می‌شود. اسپرسو خنک شده را با یخ، شیر و شکر (بعضی اوقات با طعم دهنده یا عصاره) در مخلوط کن با درجه کم مخلوط می‌کنند و روی آنرا با مقدار زیادی خامه زده شده می‌پوشانند. گاهی اوقات با شربت و یا تکه‌های کوچکی همراه است. این نوشیدنی خیلی شبیه میلک شیک می‌باشد.

Red eye

ترکیبی از یک شات اسپرسو و قهوه دم کرده معمولیست‌تر در مسافرت‌های هوایی طولانی سرو می‌شده است وجه تسمیه نام آن همان قرمز شدن چشم بر اثر بی خوابی است.

‏ Black eye

دبل شات اسپرسو با قهوه دم کرده معمولی است. در این روش، حلقه سیاهی بر روی قهوه درست می‌شود که اصطلاحاً مانند چشم سیاه می‌باشد. بعضی از کشور‌ها به آن شات در تاریکی می‌گویند میزان کافئین آن بالای ۲۰۰ است.

Green-eye

شامل سه شات اسپرسو و یک قهوه دریپ می‌باشد؛ و برای کسانی که واقعا به انرژی زیادی در روز احتیاج دارند مناسب‌ترین نوشیدنی می‌باشد. اگر کافی نیست در کنار آن بیسکویت کرم دار نوش جان نمایید.

cortado

نوشیدنی با اصالت اسپانیایی ست. میزان مساوی از اسپرسو و شیر بخار داده شده استفاده می‌گردد. در زبان اسپانیایی به معنای بریدن می‌باشد. به خاطر اینکه شیر مزه تند و تیز استرسو را ملایم و جا افتاده میکند.

Affoguto

همان قهوه بستنی است. از یک شات اسپرسو داغ با بستنی وانیلی (ترجیحا) تهیه می‌گردد. اسپرسو را روی بستنی میریزند. برای سرو این از لیوان‌های دهان باز و یا گیلاس‌های بزرگ استفاده می‌گردد.

Caffe breve

مانند قهوه کاپوچینو است. اما به جای شیر با خامه" هاف اند هاف " درست می‌شود این نوشیدنی خامه‌ی زیادی دارد.

Coffemocha

این نوشیدنی با اسپرسو، شکلات، شیر، فوم شیر و خامه زده شده تهیه می‌شود. نوشیدنی کاملاً شیرین که اگر قند خونتان افتاده، توصیه میشود. کافی موکا تجربه قهوه قوی‌تری با شکلات را به شما میدهد.

Long black

یک شات یا دو شات اسپرسو با ۸۰% آب داغ میباشد.

Cafe bonbon

از ترکیب یک به یک از اسپرسو و شیر تغلیظ شده و شیرین تهیه می‌گردد. با خامه زده شده روی آن تزیین می‌گردد. این نوشیدنی در اسپانیا به عنوان دسر سرو می‌شود و بینهایت خوش طعم می‌باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها