چلو دیزی از انواع غذاهای کاشانی خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه چلو دیزی خانگی

شما می توانید این غذای ایرانی را در منزل به راحتی بپزید و از طعم و مزه بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید همچنین این پلوی مخلوط برای پذیرایی از مهمان ها می تواند مناسب باشد. چلو
کد خبر: ۱۲۹۸۰۱۷

طرز تهیه چلو دیزی خانگی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از آرگا

مواد لازم

  • برنج : ۴ پیمانه
  • لوبیا چشم بلبلی : دو پیمانه
  • گوشت سردست بره : نیم کیلوگرم
  • پیاز متوسط : دو عدد
  • زردچوبه : سه قاشق چایخوری
  • نمک : به میزان لازم
  • روغن : ۱۰۰ گرم
  • طرز تهیه چلو دیزی خانگی

طرز تهیه چلو دیزی کاشانی در منزل

برای پخت چلو دیزی ابتدا پیازها را خرد نمایید و آن ها را به همراه مقداری روغن سرخ نمایید تا طلایی رنگ شوند سپس زردچوبه را پیازها بیفزایید تا بوی خامی آن از بین برود.

در این مرحله از طرز تهیه چلو دیزی گوشت را به صورت قطعات بزرگ تقسیم نمایید سپس آن را به پیاز داغ بیفزایید تا کمی تفت بخورد. لوبیا چیتی را به مخلوط گوشتی بیفزایید و مقداری آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت و لوبیا پخته شوند.

بعد از گذشت نیم ساعت یک قاشق چایخوری نمک به مخلوط گوشتی بیفزایید و اجازه دهید تا گوشت و لوبیا روی حرارت ملایم شعله گاز پخته شوند تا آب آن ها به صورت کامل کشیده شود.

بعد از اینکه لوبیا و گوشت به صورت کامل پخته شدند برنج شسته و خیس خورده را به همراه ۶ پیمانه آب به مخلوط گوشت بیفزایید و باقی مانده روغن و نمک را هم به مواد چلو دیزی بیفزایید و اجازه دهید تا آب برنج خشک شد سپس درب قابلمه را به همراه دمکنی روی قابلمه قرار دهید و اجازه دهید تا چلو دیزی روی حرارت ملایم شعله گاز پخته شود.

چلو دیزی را بعد از پخت درون ظرفی مناسب برای سرو بریزید و این غذای لذیذ را به همراه ماست یا ترشی و سبزی خوردن و … میل نمایید

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها