یه سوپ فوق العاده سالم و مقوی

طرز تهیه سوپ خوشمزه گشنیز

سوپ گشنیز یکی از انواع سوپ های خوشمزه و معروف ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای سلامتی نیز بسیار مفید است. این سوپ خوشمزه در شهرهایی مثل تبریز به عنوان سوپ مجلسی مورد استفاده قرار می گیرد.
کد خبر: ۱۲۹۷۴۳۴

طرز تهیه سوپ خوشمزه گشنیز

به گزارش جام جم آنلاین طرز تهیه سوپ گشنیز خوشمزه و مقوی

مواد لازم:

سیر ۲ حبه هویج

۱ عدد

آب مرغ دو لیوان

گشنیز ۱۰۰ گرم

ماست ۵۰۰ گرم

آرد ۱ قاشق غذاخوری

جو پوست کنده ۱۵۰ گرم

روغن مایع به اندازه کافی

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه سوپ خوشمزه گشنیز

طرز تهیه:

ابتدا اجرا در پاسه میریزیم و تا روی آن آب می ریزیم و به مدت پنج ساعت اجازه می دهیم تا خیس بخورد و زمان پخت زودتر پخته شود پس از گذشت پنج ساعت را آبکشی می‌کنیم و با ۵ لیوان آب داخل قابلمه می ریزیم و یک قاشق مرباخوری روغن مایع به آن می افزاییم روی شعله با حرارت زیاد میگذاریم تا جوش بیاید و سپس حرارت را کم می‌کنیم تا خوب بپزد و لعابدار شود.

هویج را پوست کنده و رنده میکنیم و به جو در حال پخت اضافه میکنیم و فلفل سیاه، نمک، آب مرغ را می افزاییم و مخلوط میکنیم و درب قابلمه را میگذاریم تا مواد پخته شوند.گشنیز ها را می شوییم سپس در آبکش قرار می‌دهیم تا آب اضافه آن کاملاً خارج شود در ادامه گشنیز ها را روی تخته آشپزخانه به صورت ریز ساطوری خورد می کنیم و سپس گشنیز خرد شده را اضافه میکنیم و سوپ را میچشیم اگر نمک و فلفل سیاه آن کم بود مجدداً اضافه میکنیم سیرها پوست می گیریم سپس می شویم و با رنده ریز رنده می‌کنیم و در شیر جوش می ریزیم و ماست رابه آن اضافه می کنیم بهتر است( برای این سوپ از ماست ترش استفاده کنید و اگر در دسترس نبود در زمان پخت آبلیمو ترش روی آن بریزید)  خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شوند و بعد قابلمه سوپ را از روی حرارت بر می داریم و مواد داخل شیر جوش را کم کم به آن می افزاییم تا ماست آرام آرام گرم شود و کاملاً مواد را زیر و رو می کنیم تاخوب به خورد یکدیگربروندوحرارت را ملایم می کنیم و مدام سوپ را هم میزنیم تا شروع به جوشیدن کند و پنج دقیقه بعد آماده است شعله را خاموش میکنیم و سوپ  را در ظرف سوپ خوری سرو میکنیم نوش جان.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها