یه سوپ خوشمزه وآسان برای روزهای سردزمستان

طرز تهیه سوپ شیر خانگی

سوپ شیر یک مدل سوپ بسیار خوش طعم است که معمولا در کشورهای اروپای شرقی سرو می‌شود. علاوه بر این، افرادی که در زمان‌های قدیم ناچار بودند با هزینه کم، غذایی با پروتئین بالا مصرف کنند، از سوپ شیر در وعده‌های غذایی خود استفاده می‌کردند.
کد خبر: ۱۲۹۷۲۲۷

طرز تهیه سوپ شیر خانگیبه گزارش جام جم آنلاین به نقل ازجیمیتو

مواد اولیه سوپ شیر رستورانی

  • یک لیتر شیر پرچرب
  • ۱ عدد هویج
  • ۱۰۰ گرم جو پرک
  • ۲۵۰ گرم قارچ
  • ۱ عدد سینه مرغ
  • پیاز ۱ عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • جعفری خرد شده
  • ۱۰۰ گرم خامه
  • ۱ قاشق چایخوری زردچوبهطرز تهیه سوپ شیر خانگی

طرز تهیه سوپ شیر رستورانی

  • ابتدا پیاز را پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید.
  • یک قابلمه با گنجایش مناسب بردارید، کمی روغن درون آن بریزید و پیازها را در روغن تفت دهید. بعد از اینکه پیازها طلایی شدند زردچوبه را اضافه کنید و برای دو دقیقه تفت دهید.
  • سینه مرغ را به همراه چهار لیوان آب و نمک و فلفل به پیازهای سرخ شده اضافه کنید. اجازه دهید مرغ به خوبی بپزد.
  • بعد از اینکه مرغ پخت، مرغ را از آب خارج کنید و به صورت ریش ریش دربیاورید.
  • هویج را رنده کنید و همراه جو پرک به قابلمه آب مرغ اضافه کنید. در این مرحله باید اجازه دهید جو پرک لعاب بیاندازد.
  • بعد از اینکه جو پرک لعاب انداخت شیر و مرغ ریش ریش شده را به آن اضافه کنید. و اجازه دهید ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با شعله کم روی گاز بماند.
  • قارچ را به صورت ورقه ورقه خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود و به قابلمه سوپ اضافه کنید.
  • بعد از گذشت ۵ دقیقه چند قاشق غذاخوری خامه به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم یکدست شوند.
  • در نهایت سوپ را از روی گاز بردارید و آن را داغ نوش جان کنید.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها