در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از آشپزی حرفه ای
مواد لازم:
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری کره به دمای محیط رسیده
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 فنجان قهوه ترک
ماست (حدود 70 تا 80 گرم)
1 قاشق غذاخوری سرکه
1 پنس نمک
آرد به مقدار لازم
مواد لازم برای رویه باقلوا :
100 گرم کره
1 پیمانه یا لیوان یک انگشت پایین تر روغن مایع
شربت برای روی باقلوا :
2.5 لیوان یا پیمانه آب
2.5 لیوان یا پیمانه شکر
چند قطره آب لیمو
مواد میانی باقلوا :
گردو
برای باز کردن خمیر
نشاسته
آرد
طرز تهیه باقلوا:
برای تهیه باقلوای لانه بلبلی مواد خمیر را با هم مخلوط کرده وآرد را تا حدی که به دست نچسبد اضافه کرده ورز میدهیم ونیم ساعت در کیسه نایلون در یخچال قرار میدهیم
گردو ها را در هاون بکوبید تا ریز شود.شکر و آب را میجوشانیم وبعد از جوشیدن چند قطره آب لیمو اضافه میکنیم
کره را آب کرده خمیر را به 25 چانه تقسیم کرده وبا وردنه با مخلوط نشاسته وآرد باز کرده وگردو پاشیده به کمک وردنه مخصوص باقلوا لوله میکنیم واز آخرین قسمت 2 سانتی نگه میداریم و خمیر لوله شده دور وردنه را روی وردنه جمع کرده چین داده وبه آرامی وردنه را بیرون میکشیم ولوله میکنیم بطوری که 2 سانت لوله نکرده زیر قرار بگیرد و در سینی فر گذاشته و رویش روغن ریخته در حرارت 150 درجه که از قبل گرم شده بمدتی که کاملا ترد شود میپزیم واز فر خارج کرده وقتی گرمای اولیه را از دست داد شربت را که به دمای محیط رسیده روی باقلوای لانه بلبلی میریزیم وبا پودر پسته تزیین میکنیم
اگر خیلی خشک وترد دوست ندارید در 170 الی 180 بپزيداباقلوای لانه بلبلی بسیار خوشمزه است وشما میتوانید برای مهمانی ها ومجالس هایتان آن را بپزید
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد