مواد لازم
لوبیا چیتی یا قرمز ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
رب گوجه ۱ قاشق
آب لیموی طبیعی ۲ قاشق
نمک وزرچوبه وفلفل سیاه به میزان لازم
زمان لازم برای پخت و آماده سازی ۱ ساعت
دستور تهیه
از شب قبل لوبیاها را پاک کنید، بشویید و در آب بگذارید تا خیس بخورد.
لوبیا قرمزها را از آب جدا کنید و در یک قابلمه (یا زودپز) بریزید و به اندزهی دو برابر آن آب رویش بریزید و روی شعله زیاد بگذارید تا به جوش آید. پس از اینکه شروع به قل خوردن کرد آن را کم کنید تا آهسته آهسته بپزد.
سیب زمینی و پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن در یک تابه سرخ کنید. نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
سیب زمینی و پیازها را به لوبیاها که در حال قل خوردن هستند اضافه کنید.
وقتی لوبیاها نرم شدند دو قاشق آب لیمو ترش و یک قاشق رب گوجه به آن اضافه و مخلوط کنید.
پس از اینکه چند قل خورد آن را بچشید و اگر نمک، فلفل یا آبلیموی بیشتری احتیاج داشت به آن اضافه کنید.