
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فتوکده
● ریواس : ۵۰۰ گرم
● نعنا و جعفری : ٣۰۰ گرم خرد شده
● گوشت : ۴۰۰ گرم یا کمتر (از مرغ هم میتونید استفاده کنید)
● پیاز : ۱ عدد
● رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
● فلفل سیاه، زردچوبه، نمک، لیمو عمانی
1- پیاز رو نگینی کنید و با کمی روغن تفت بدید
2- رب گوجه و ادویه ها رو اضافه کنید
3- گوشت (خورشی یا ماهیچه یا مرغ) را هم کمی با مواد تفت بدید و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید
4- به مدت ۴۵ دقیقه به انتهای پخت مانده، نعنا و جعفری رو ریز خرد کنید با روغن تفت بدید و به مواد اضافه کنید
5- نمک غذا رو اندازه کنید آنها را به تکه های بزرگ، تقریبا ۵ سانتی برش بزنید و با کمی روغن به مدت دو دقیقه تفتشون بدید و بعد از پخت کامل و جا افتادن خورش، ریواس ها رو اضافه کنید و بعد از یک دقیقه از روی حرارت برش دارید
6- با پلو نوش جان کنید
● ریواس خیلی خیلی زود میپزه و وا میرود، زیاد تفتشون ندید و بزارید با گرمای خورش هم پخته میشود
● ساقه های ریواس بعد از جدا شدن از پوست، خیلی باریک و کم حجم میشند، اگر میخواین خورش رو برای تعداد زیادی آماده کنید، حتما مقدار زیادی ریواس تهیه کنید
● این خورش خیلی مزه خورش کرفس رو داره ولی طعم ترش فوق العاده ی ریواس متفاوتش میکند، ما در این دستور یک عدد لیمو عمانی هم داخلش انداختم و واقعا خوشمزه شد
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: