خورش ریواس یه خورش عالی و پر طرفدار

طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه با طعم فوق العاده

ساقه ترش مزه و مفید ریواس خواصی جدا از برگ آن دارد و از آن در تهیه غذاهای گوناگون استفاده می شود، در این مطلب با طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه و مقوی آشنا می شوید
کد خبر: ۱۲۹۳۵۶۵

طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه با طعم فوق العاده

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فتوکده 

مواد لازم

 

● ریواس : ۵۰۰ گرم

● نعنا و جعفری : ٣۰۰ گرم خرد شده

● گوشت : ۴۰۰ گرم یا کمتر (از مرغ هم میتونید استفاده کنید)

● پیاز : ۱ عدد

● رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری

● فلفل سیاه، زردچوبه، نمک، لیمو عمانی

طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه با طعم فوق العاده

طرز تهیه خورشت ریواس

 

1- پیاز رو نگینی کنید و با کمی روغن تفت بدید

 

2- رب گوجه و ادویه ها رو اضافه کنید

 

3- گوشت (خورشی یا ماهیچه یا مرغ) را هم کمی با مواد تفت بدید و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید

 

4- به مدت ۴۵ دقیقه به انتهای پخت مانده، نعنا و جعفری رو ریز خرد کنید با روغن تفت بدید و به مواد اضافه کنید

 

5- نمک غذا رو اندازه کنید آنها را به تکه های بزرگ، تقریبا ۵ سانتی برش بزنید و با کمی روغن به مدت دو دقیقه تفتشون بدید و بعد از پخت کامل و جا افتادن خورش، ریواس ها رو اضافه کنید و بعد از یک دقیقه از روی حرارت برش دارید

 

6- با پلو نوش جان کنید

 

نکته خورش ریواس

 

● ریواس خیلی خیلی زود میپزه و وا میرود، زیاد تفتشون ندید و بزارید با گرمای خورش هم پخته میشود

 

● ساقه های ریواس بعد از جدا شدن از پوست، خیلی باریک و کم حجم میشند، اگر میخواین خورش رو برای تعداد زیادی آماده کنید، حتما مقدار زیادی ریواس تهیه کنید

 

● این خورش خیلی مزه خورش کرفس رو داره ولی طعم ترش فوق العاده ی ریواس متفاوتش میکند، ما در این دستور یک عدد لیمو عمانی هم داخلش انداختم و واقعا خوشمزه شد

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها