آبگوشت بادمجان یه آبگوشت متفاوت و بی نظیر

طرز تهیه آبگوشت بادمجان همدان

آبگوشت بادمجان یک غذای سنتی همدان هستش که همیشه از قدیم ندیما پای ثابت سفره ی همدانی های عزیز خصوصا در روزهای بارانی بوده
کد خبر: ۱۲۹۳۱۱۵

طرز تهیه آبگوشت بادمجان همدان

به گزارش جام جم آنلاین طرز تهیه آبگوشت بادمجان خوشمزه و بی نظیر

مواد لازم:

گوشت آبگوشتی 

عدس

بادمجان

کشک

نعنا داغ

پیاز داغ

نمک،فلفل،زرد چوبه

طرز تهیه آبگوشت بادمجان همدان

طرز تهیه:

گوشت و با پیاز  و ادویه بار میکنید تا بپزد، بعد عدس را اضافه کنید ،باهم خوب بپزند

حالا بادمجان را حلقه حلقه میکنید ،سرخ میکنید و کنار بگذارید.

پیاز داغ و نعنا داغ را که آماده کردید بریزید داخل آبگوشت

نیم ساعت آخر پخت هم بادمجان و کشک را اضافه کنید و اجازه بدین که خوب با هم جا بیوفتن

نوش جان

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها