دال عدس یک غذای ساده و مقوی

طرز تهیه دال عدس خوشمزه و خانگی

دال عدس” غذای محلی و سنتی جنوبی ها می باشد که معمولا آن را تند درست می کنند و به عنوان یک پیش غذای مقوی سرو می شود
کد خبر: ۱۲۹۰۷۴۴

طرز تهیه دال عدس خوشمزه و خانگیبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک

مواد لازم:
عدس قرمز:یک و نیم پیمانه

سیر کوبیده:3 حبه

پیاز خردشده:1 عدد بزرگ

سیب زمینی:2 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری.

روغن، نمک، فلفل و زردچوبه:به میزان لازم

تمر هندی:1 پیمانه

طرز تهیه دال عدس خوشمزه و خانگی

طرز تهیه:

ابتدا عدس را پاک کرده و خیس می کنیم. پس از گذشت ده دقیقه عدس را با سیب زمینی خردشده به همراه 2 تا 3 لیوان آب می گذاریم بپزد. تمر هندی را نیز خیس کرده و کنار می گذاریم.

دراین هنگام پیاز را سرخ کرده و سیر کوبیده شده را به آن اضافه می کنیم. وقتی که بوی سیر بلند شد، به مقدار لازم رب گوجه فرنگی و همچنین نمک وفلفل و زردچوبه رابه مواد می افزاییم.

دراین مرحله تمر هندی را از صافی رد کرده و به باقی مواد اضافه می کنیم. البته میزان این مواد به تعداد نفرات مصرف کننده بستگی دارد.

در مرحله آخر این مواد را به عدس و سیب زمینی که در ابتدا پخته بودیم، اضافه کنیم. پس از اینکه غذا جوش خورد و آب آن گرفته شد، غذای ما آماده خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها