
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک
مواد لازم:
شیر سرد 2 پیمانه
بستنی 500 گرم
گردو خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل 2 قاشق غذاخوری
کنجد بو داده 2 قاشق غذاخوری
دارچین 1/4 قاشق غذاخوری
خامه 4 قاشق غذاخوری
فندق آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری
خرما 200 گرم
موز 4 عدد
عسل 2 قاشق غذاخوری
یخ به دلخواه
۱- پیش از هر کاری پوست خرما ها را بگیرید. زیرا اگر آنها را با پوست داخل معجون مخصوص بریزید به خوبی له نشده و ممکن است به سقف دهان بچسبند و جلوه خوبی ندارد. برای این منظور خرماها را 5 دقیقه داخل آب گرم قرار دهید و بعد پوست آنها را به راحتی جدا کنید.
۲- در ادامه کار شیر را داخل مخلوط کن بریزید و خرما های پوست گرفته را با آن اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید تا خرما کاملا میکس شود.
۳- در این مرحله بستنی، گردو خرد شده، پودر نارگیل، کنجد بو داده، دارچین، خامه، فندق آسیاب شده، موز و عسل را داخل دستگاه بریزید. مجدداً مخلوط کن را روشن کنید تا همه مواد کاملا میکس شده و به شکل کشداری در بیاید.
۴- معجون شما تقریبا آماده است. اگر دوست دارید آن را سرد میل کنید می توانید در انتهای کار قالب های یخ را اضافه کرده و دوباره میکسر را روشن کنید تا یخ ها خرد شوند.
۵- اکنون معجون مخصوص شما آماده شده است. لیوان های مخصوص پذیرایی خود را بیاورید و از این نوشیدنی خوش طعم و البته بسیار مقوی پر کنید.
۶- می توانید از تکه های موز، پودر نارگیل، پودر پسته و خامه برای تزیین آن استفاده کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: