
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک
مواد لازم:
شیر سرد 2 پیمانه
بستنی 500 گرم
گردو خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل 2 قاشق غذاخوری
کنجد بو داده 2 قاشق غذاخوری
دارچین 1/4 قاشق غذاخوری
خامه 4 قاشق غذاخوری
فندق آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری
خرما 200 گرم
موز 4 عدد
عسل 2 قاشق غذاخوری
یخ به دلخواه
۱- پیش از هر کاری پوست خرما ها را بگیرید. زیرا اگر آنها را با پوست داخل معجون مخصوص بریزید به خوبی له نشده و ممکن است به سقف دهان بچسبند و جلوه خوبی ندارد. برای این منظور خرماها را 5 دقیقه داخل آب گرم قرار دهید و بعد پوست آنها را به راحتی جدا کنید.
۲- در ادامه کار شیر را داخل مخلوط کن بریزید و خرما های پوست گرفته را با آن اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید تا خرما کاملا میکس شود.
۳- در این مرحله بستنی، گردو خرد شده، پودر نارگیل، کنجد بو داده، دارچین، خامه، فندق آسیاب شده، موز و عسل را داخل دستگاه بریزید. مجدداً مخلوط کن را روشن کنید تا همه مواد کاملا میکس شده و به شکل کشداری در بیاید.
۴- معجون شما تقریبا آماده است. اگر دوست دارید آن را سرد میل کنید می توانید در انتهای کار قالب های یخ را اضافه کرده و دوباره میکسر را روشن کنید تا یخ ها خرد شوند.
۵- اکنون معجون مخصوص شما آماده شده است. لیوان های مخصوص پذیرایی خود را بیاورید و از این نوشیدنی خوش طعم و البته بسیار مقوی پر کنید.
۶- می توانید از تکه های موز، پودر نارگیل، پودر پسته و خامه برای تزیین آن استفاده کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: