طرز تهیه پای پنیری شکم پر‌ یک غذای خوشمزه و فست فودی روند پخت ساده ای هم داره که باهاتون به اشتراک می ذارم تا خونه تهیه کنید و در کنار خانواده با شادی و لذت نوش جان کنید.
کد خبر: ۱۲۹۰۰۰۵

طرز تهیه پای پنیری شکم پر‌ با دستور مرحله به مرحله

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران پاتوق

مواد لازم:
سیب زمینی : ۶ عدد کوچک

روغن زیتون : ۱ ق غذا خوری

جعفری ساطوری : ۱ ق غذا خوری

نمک و فلفل : به مقدار لازم

مواد لازم برای لایه وسط

ژامبون خرد شده : ۲۰۰ گرم

پنیر موزارلای مکعبی خرد شده : ۳۰۰ گرم

پنیر خامه ای : ۱۵۰ گرم

جعفری ساطوری ریز : ۱ ق غذاخوری

طرز تهیه پای پنیری شکم پر‌ با دستور مرحله به مرحله

در ابتدا پنیر موزارلا ، ژامبون و پنیر خامه ای رو خوب مخلوط کنید و کمی نمک ، فلفل و جعفری ساطوری اضافه کنید.

۲. سیب زمینی های پخته شده را کاملا پوره کرده و با روغن زیتون ، جعفری ، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید.

۳. ماهیتابه را با روغن یا کره خوب چرب کنید یک لایه سیب زمینی سپس مخلوط ژامبون و پنیر ها و مجدد سیب زمینی را اضافه کنید و سطح آن را صاف کنید.

۴. سپس ماهی تابه را بر روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید.

۵. بعد از ۷ الی ۱۰ دقیقه بر گردانده تا طرف دیگر آن هم طلایی شود.

نکات طلایی برای تهیه پای پنیری :

دقت کنید بعد از پخت سیب زمینی بذارید کامل خنک بشه و بعد پوره کنید.

تابه یا قالب حتما نچسب باشه و کف و دیواره هاشو با کره ی سرد، کااااملا چرب کنید.

** می تونید پنیر خامه ای رو کمتر بریزید

طرز تهیه پای پنیری شکم پر‌ با دستور مرحله به مرحله

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها