
چطور کسبوکار نوپای شکستخورده نباشیم؟
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران پاتوق
مواد لازم:
سیب زمینی : ۶ عدد کوچک
روغن زیتون : ۱ ق غذا خوری
جعفری ساطوری : ۱ ق غذا خوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
مواد لازم برای لایه وسط
ژامبون خرد شده : ۲۰۰ گرم
پنیر موزارلای مکعبی خرد شده : ۳۰۰ گرم
پنیر خامه ای : ۱۵۰ گرم
جعفری ساطوری ریز : ۱ ق غذاخوری
در ابتدا پنیر موزارلا ، ژامبون و پنیر خامه ای رو خوب مخلوط کنید و کمی نمک ، فلفل و جعفری ساطوری اضافه کنید.
۲. سیب زمینی های پخته شده را کاملا پوره کرده و با روغن زیتون ، جعفری ، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید.
۳. ماهیتابه را با روغن یا کره خوب چرب کنید یک لایه سیب زمینی سپس مخلوط ژامبون و پنیر ها و مجدد سیب زمینی را اضافه کنید و سطح آن را صاف کنید.
۴. سپس ماهی تابه را بر روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید.
۵. بعد از ۷ الی ۱۰ دقیقه بر گردانده تا طرف دیگر آن هم طلایی شود.
نکات طلایی برای تهیه پای پنیری :
دقت کنید بعد از پخت سیب زمینی بذارید کامل خنک بشه و بعد پوره کنید.
تابه یا قالب حتما نچسب باشه و کف و دیواره هاشو با کره ی سرد، کااااملا چرب کنید.
** می تونید پنیر خامه ای رو کمتر بریزید
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
چطور کسبوکار نوپای شکستخورده نباشیم؟
جامجم آنلاین از رواج اجارههای چند صد میلیون تومانی برای آپارتمانهای لاکچری شمال پایتخت گزارش میدهد
جامجم آنلاین در گفتوگو با کارشناسان راهکارهای کنترل آشفته بازار اجاره بهای مسکن را بررسی میکند
جام جم آنلاین از افزایش فعالیت تالارهای پذیرایی لاکچری گزارش میدهد
گفتوگو با منصور فروزش، کارگردان مستند «زمزمه های گمشده در دوردست»
نوام چامسکی، فیلسوف و نظریهپرداز آمریکایی در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
جیم اونیل، عضو مجلس اعیان و وزیر اسبق اقتصاد انگلیس در گفتگو با «جامجم»: