سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین، مواد لازم برای تهیه پاستا آلفردو به شرح زیر است:
کره: یک پیمانه
خامه: یک پیمانه
سیر: یک حبه (خرد شده)
پنیر پارمزان رنده شده: یک پیمانه و نیم
جعفری تازه: یک چهارم پیمانه (ریز شده)
پاستا: ۵۰۰ گرم
سینه مرغ (پخته و تکه تکه شده): ۳۰۰ گرم
جعفری: به مقدار کافی برای تزیین
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت پاستا آلفردو:
۱. سس آلفردو: ماهیتابه متوسطی را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری کره داخل آن بریزید تا ذوب شود. سپس خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید تا ۵ دقیقهای بجوشد. سپس جعفری، سیر و پنیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید و بعد از کمی حرارت را خاموش کنید.
۲. در ظرفی مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد به آن مقداری نمک و روغن اضافه کنید بعد پاستا را داخل آب در حال جوشیدن بریزید تا پاستاها بپزند. در این فاصله یکی دو بار پاستا را هم بزنید.
۳. در فاصله پختن پاستا در آب جوش، در تابهای دیگر، کره بریزید تا بر اثر حرارت آب شود. بعد مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
۴. سپس نمک، فلفل و سس آلفردو آماده شده را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مرغها طعمدار شوند.
۵. پاستاهای پخته شده را آبکش کنید تا آب اضافه آن کشیده شود. بعد از چند دقیقه داخل یک ظرفی که کمی گرم شده باشد پاستاها را بریزید و مخلوط مرغ و سس را روی آن بریزید.
منبع: ایرنا
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد