![مشارکت حداکثری پشتوانهای برای کشور](/files/fa/news/1403/4/5/1210882_147.jpg)
سخنگوی هیات رئیسه مجلس در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، یکی از ترشی هایی که میتونید به ویژه در فصل زمستون استفاده کنید ترشی شلغم هست. ترکیب لبو و شلغم توی این ترشی رنگ و طعم بسیار جالبی ایجاد میکنه که باید حتماً امتحانش کنید.
شلغم | 1 کیلو |
لبوی کوچک | 1 عدد |
سیر ورقه شده | 3 حبه |
سرکه سفید | 1 فنجان |
آب | 3 فنجان |
نمک | 2 قاشق چایخوری |
برگ بو | 1 عدد |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان به همراه آموزش تصویری
شلغم ها و لبو را پوست بکنید و خلالی خرد کنید.
یک شیشه تمیز و بزرگ آماده کنید و شلغم ها، لبو و سیر خرد شده را داخل آن بریزید.
سپس ترکیب آب و سرکه و برگ بو را روی شلغم ها بریزید تا روی آن ها را بپوشاند. در شیشه را محکم ببندید و به مدت یک هفته در دمای اتاق، در جایی نسبتا خنک، قرار دهید تا ترشی آماده شود.
بعد از این مدت رنگ لبو باعث قرمز شدن شلغم می شود و ترشی شلغم خوش طعم و خوشرنگی خواهید داشت.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن
سخنگوی هیات رئیسه مجلس در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
روایتی تر و تازه از جشن ولایت مولا علی(ع) در خانه محمدرضا طالقانی، پیشکسوت کُشتی
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد