به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، گولاش یک غذای مقوی و پر انرژی است که در آن گوشت استفاده میشود.
گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله (بی استخوان) | 1 کیلو |
روغن | 1 پیمانه سرخالی |
پیاز سرخ کرده | 2 یا 3 قاشق سوپخوری |
سیر خرد شده | 3 حبه |
گوجه فرنگی | 500 گرم |
فلفل دلمه ای | 3 عدد |
آرد | 1 قاشق سوپخوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق |
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی «جامجم» با فرزاد مؤتمن، در باب کتابخوانی و بازیگریاش در فیلم «خاطرات بندباز»
ابراهیم الموسوی، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با مصطفی محدثی خراسانی به مناسبت هفته کتاب
گفتوگوی «جامجم» با محمد شهبا، درباره موانع اقتباس سینمایی