در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، ماهی یک غذای کامل و پر پرتئین است.
فیله ماهی بدون استخوان | 200 گرم |
پیازچه خرد شده | 2 قاشق مرباخوری |
آب لیموترش | 2 قاشق مرباخوری |
سس خردل | ۱قاشق مرباخوری |
ماهی دودی | 200گرم |
کره | 1/2فنجان |
فلفل | 1/8 قاشق مرباخوری |
نان | باگت |
پوره را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با سلوفان بپوشانید و قبل از سرو به مدت 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید. هنگام سرو پوره آن را درون نان باگت بریزید و نوش جان کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
یک تحلیلگر مسائل بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم الموسوی، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد