کد خبر: ۱۲۷۹۶۶۸

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، ماهی یک غذای کامل و پر پرتئین است.

طرز تهیه پوره ماهی

مواد لازم پوره ماهی

فیله ماهی بدون استخوان 200 گرم
پیازچه خرد شده 2 قاشق مرباخوری
آب لیموترش 2 قاشق مرباخوری
سس خردل ۱قاشق مرباخوری
ماهی دودی 200گرم
کره 1/2فنجان
فلفل 1/8 قاشق مرباخوری
نان باگت

 

طرز تهیه پوره ماهی

  1. یک قابلمه کوچک پر از آب را روی حرارت قرار دهید و فیله های ماهی را در آن بیندازید. اجازه دهید تا حدود 5 تا 10 دقیقه داخل آب جوش بپزد. سپس آنها را آبکشی کنید.
  2. ماهی دودی، آب لیمو، سس خردل، پیازچه و فلفل را داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست و آمیخته شوند. سپس فیله ماهی پخته را نیز اضافه کنید و تا جاییکه نرم و یکدست شوند مخلوط کنید.
  3. پوره را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با سلوفان بپوشانید و قبل از سرو به مدت 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید. هنگام سرو پوره آن را درون نان باگت بریزید و نوش جان کنید.

برچسب ها: ماهی پوره آشپزی
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها