یک نوشیدنی سالم، خنک و مقوی که همراه غذا و بعنوان دسر در یک عصر تابستانی مناسب است

طرز تهیه ماءالشعیر تمشک و لیمو

ر بخواهید در منزل سوربه درست کنید می‌توانید چند ساعت قبل از زمان سرو نوشیدنی تان، نیم کیلو تمشک یا شاتوت که با مقدار زیادی شکر آغشته و شیرین شده‌اند ( به جای بستنی یخی تمشک) و نیم لیتر آب لیمو‌ترش تازه که با مقداری زیادی شکر شیرین شده (بجای بستنی یخی لیمو)، می‌گذاریم یخ بزند
کد خبر: ۱۲۷۷۹۷۶

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک،ماءالشعیر تمشک و لیمو یک نوشیدنی سالم، خنک و مقوی که همراه غذا و بعنوان دسر در یک عصر تابستانی مناسب است.

 
طرز تهیه ماءالشعیر تمشک و لیمو

مواد لازم ماءالشعیر تمشک و لیمو

بستنی یخی لیمو نیم لیتر
بستنی یخی تمشک نیم لیتر
ماءالشعیر زنجبیلی  2 بطری 335 گرمی 
 
 
 

طرز تهیه ماءالشعیر تمشک و لیمو

  1. برای درست کردن این نوشیدنی  باید در لیوان های مورد نظر  یک ملاقه بستنی یخی لیمو و یک ملاقه بستنی یخی تمشک بریزید و روی بستنی ها 3/4 پیمانه ماءالشعیر زنجبیلی بریزید و بلافاصله سرو کنید.
  2. همچنین میتوانید برای درست کردن این نوشیدنی خودتان در خانه بستنی یخی یا سوربه درست کنید به این صورت که نیم کیلو تمشک ، شاتوت ، هلو ، آب لیمو و یا هر میوه ی دیگری را با مقداری زیادی شکر مخلوط کنید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزنند.
  3. و بعد آنها را تکه تکه کنید و در مخلوط کن بریزید تا به صورت بستنی یخی دربیاید بعدسرو کنید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها