یک نوشیدنی سالم، خنک و مقوی که همراه غذا و بعنوان دسر در یک عصر تابستانی مناسب است

طرز تهیه ماءالشعیر تمشک و لیمو

ر بخواهید در منزل سوربه درست کنید می‌توانید چند ساعت قبل از زمان سرو نوشیدنی تان، نیم کیلو تمشک یا شاتوت که با مقدار زیادی شکر آغشته و شیرین شده‌اند ( به جای بستنی یخی تمشک) و نیم لیتر آب لیمو‌ترش تازه که با مقداری زیادی شکر شیرین شده (بجای بستنی یخی لیمو)، می‌گذاریم یخ بزند
کد خبر: ۱۲۷۷۹۷۶

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک،ماءالشعیر تمشک و لیمو یک نوشیدنی سالم، خنک و مقوی که همراه غذا و بعنوان دسر در یک عصر تابستانی مناسب است.

 
طرز تهیه ماءالشعیر تمشک و لیمو

مواد لازم ماءالشعیر تمشک و لیمو

بستنی یخی لیمو نیم لیتر
بستنی یخی تمشک نیم لیتر
ماءالشعیر زنجبیلی  2 بطری 335 گرمی 
 
 
 

طرز تهیه ماءالشعیر تمشک و لیمو

  1. برای درست کردن این نوشیدنی  باید در لیوان های مورد نظر  یک ملاقه بستنی یخی لیمو و یک ملاقه بستنی یخی تمشک بریزید و روی بستنی ها 3/4 پیمانه ماءالشعیر زنجبیلی بریزید و بلافاصله سرو کنید.
  2. همچنین میتوانید برای درست کردن این نوشیدنی خودتان در خانه بستنی یخی یا سوربه درست کنید به این صورت که نیم کیلو تمشک ، شاتوت ، هلو ، آب لیمو و یا هر میوه ی دیگری را با مقداری زیادی شکر مخلوط کنید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزنند.
  3. و بعد آنها را تکه تکه کنید و در مخلوط کن بریزید تا به صورت بستنی یخی دربیاید بعدسرو کنید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها