
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هفت گنج، خورشت ماست یک غذای سنتی و خوشمزه اصفهانی است که در اصل آن را با گوشت گردن گوسفند تهیه میکردند اما شما بسته به سلیقه یا به دلیل پیروی از رژیم غذایی خاص یا منع مصرف گوشت قرمز میتوانید آن را با مرغ جایگزین کنید. این غذا که ظاهری شبیه به حلیم دارد را معمولا به عنوان پیشغذا سرو میکنند.
گوشت گردن بی استخوان |
250 گرم |
ماست سون |
3 پیمانه |
پیاز |
1 عدد |
زرده تخم مرغ |
عدد 1 |
شکر |
نصف لیوان |
گردو |
1 قاشق سوپخوری |
نمک و زردچوبه |
به مقدار لازم |
بادام |
1 قاشق سوپخوری |
گلاب |
1 قاشق سوپخوری |
زعفران |
1 قاشق سوپخوری |
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ
حمید درخشان در تحریریه «جامجم»:
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید