
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
همانطور که می بینید، طراحی دوربین همانند چیزی است که برای گلکسی نوت ۲۰ انتظار داریم. شما اینجا شاهد یک دوربین سه گانه با قاب دوربین مستطیلی بزرگ و نسبتا برجسته هستید.
نکته بسیار هم دیگر را می توان در بلندگوی استریو دید. آنجا که روی بله پایین و بالا دو بلندگوی یکسان را شاد هستیم. مشخص جک ۳.۵ میلی متری صدا حاضر نیست.
اما از همه مهمتر، حاشیه بسیار کم نمایشگر بیرونی است. همانطور که می بینید امسال ما نمایشگر بزرگتر و بسیار قابل استفاده تر را روی بخش بیرونی دستگاه خواهیم داشت.
درباره نمایشگر داخلی مشخص است که ناچ بزرگ سمت راست نمایشگر حذف شده است و احتمالا شاهد یک سوراخ در میانه یک سمت نمایشگر باشیم. این شایعه را قبل دیده و شنیده بودیم.
رنگ برنزی رنگی است که محصولات امسال سامسونگ در نیمه دوم سال ۲۰۲۰ خواهیم دید و طبق انتظار در گلکسی زد فولد ۲ هم ارایه خواهد شد. این رندر را در همین رنگ می بینیم.
درباره ضخامت دستگاه پیشرفت خاصی دیده نمی شود. این به نظر من متاسفانه خبر خوبی نیست ولی به هر حال نشان می دهد که سامسونگ به خروجی گلکسی فولد و فرم فکتور آن پایبند است.
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگوی اختصاصی با داوود میرباقری که از اواخر آذر ۹۸ مشغول ساخت سریال سلمان فارسی است
گفتوگو با محسن حیدریه، سرپرست گروه شبدیز درباره خیامخوانی
گفتوگوی جامجم با علی سرلک درباره ویژگی های شخصیتی آیتا... فاطمی نیا
رویانیان در گفتگو با جام جم: ارتباط ناسالمی وجود دارد
گفتوگو با حمید ابراهیمی، بازیگر سریال «حکم رشد»