در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، اولین تصور ذهنی از غذاهای عجیب و چندشآور، ممکن است خوردن حشرات یا موجودات دریائی لزجی باشد که تا به حال دیده اید. اما در برخی از کشورها و فرهنگ ها، مردم چیزهائی را دوست دارند به عنوان غذا بخورند که حتی فکر کردن در مورد آن هم تهوع آور است. در ادامه این مطلب با برخی از این غذاهای چندش آور و رایج در سراسر جهان بیشتر آشنا میشوید.
سوپ خفاش
خفاشها بخش مرسوم از غذاهای آسیایی هستند. سرآشپزها یک خفاش کامل را درون یک کاسه سوپ گذاشته و آن را سرو میکنند. گوشت خفاش از نظر مردم این مناطق بسیار خوشمزه و دارای خواص درمانی است، اما در حقیقت این موجودات میتوانند بیماریهای خطرناکی داشته باشند.
میوه آکی
آکی میوه ملی جامائیکاست که بسیار سمی و حاوی سموم هیپوگلیسین A و B است که خوردن آن در نهایت میتواند باعث بیماریای به نام سندروم استفراغ جامائیکایی (JVS) و در نهایت رفتن به کما شود.
سوپ خون خام
خون اردک یا غاز به طور گستردهای در غذاهای ویتنامی برای پخت و پز برخی سوپها استفاده میشود. اعتقاد بر این است که هم سرآشپز و هم کسی که سوپ میخورد از آن قدرت میگیرد. به دلیل احتمال وجود ویروس آنفولانزای مرغی و سایر بیماریها خطرات ناشی از خوردن این غذای چندش آور کاملاً واضح است، اما دانستن این حقیقت هم نمیتواند دوستداران این سوپ را از خوردن آن منع کند.
پنیر فاسد ایتالیایی
پنیر سازان ایتالیایی، پنیر پکورینو را بیرون در هوای آزاد نگه میدارند تا مگسهای خاصی روی آن بنشینند و تخم ریزی کنند. لاروهای این مگس از پنیر تغذیه و روی آن رشد میکنند. پیش از این، این پنیر فقط در بازار سیاه عرضه میشد، اما در حال حاضر به عنوان یک پنیر سنتی پرطرفدار تهیه و تولید میشود. مصرف این پنیرفاسد میتواند باعث واکنشهای آلرژیک، مسمومیت غذایی و عفونت با لارو شود.
کارامبولا
کارامبولا یا میوه ستارهای که در ایران به نامهای اختری و کوکبی هم شناخته میشود یکی از میوههای عجیب استوایی و بومی نپال، هند، سریلانکا، مالزی و اندونزی است. در نگاه اول، به نظر میرسد که این میوه بی ضرر و حتی برای سلامتی هم مفید است، زیرا حاوی ویتامین C زیادی است.
با این حال، افراد مبتلا به زخم معده بهتر است از خوردن این میوه زیبا خودداری میکنند، زیرا این ماده حاوی اسید اگزالیک زیادی است و درنهایت باعث ایجاد مشکلات کلیوی میشود.
اختاپوس تازهی کرهای
ساناکجی غذایی است که از اختاپوس تازه تهیه شده است و برای تهیه آن اختاپوس را تکه تکه میکنند و زمانی که هنوز دست و پاهایش تکان میخورد و زنده است، آن را سرو میکنند.
عنکبوتهای سرخ شده
در کلمبیا، عنکبوتها منبعی غنی از پروتئین به حساب میآیند که هم ترد هستند و هم آنقدر خوشمزه اند که نباید از دستش بدهید. بهترین رستورانهای کلمبیا در طول هفته، صدها بشقاب عنکبوت سرخ شده سرو میکنند.
کرم حشره
مردم استرالیا این کرمها را بصورت خام و یا پس از پختن با کمی خاکستر داغ، مصرف میکنند.
پای قورباغه
مردم فرانسه و جنوب شرقی آسیا قسمت انتهایی پا و پشت قورباغه را با روشهای مختلف میپزند که در نتیجه ظاهری شبیه به گوشت مرغ پیدا میکند و طعم آن هم کمی با ماهی شباهت دارد.
کیک کلاغ
در بعضی از مناطق لیتوانی، خوردن گوشت پای کلاغ چیز غیر عادی نیست. هرچند تا مدتها مقامات لیتوانی به دلیل موارد بهداشتی موثر در سلامت، سعی کردند مردم را از این سنت غذایی منع کنند، اما با وجود موارد بسیار از بروز عفونت، کیکهای سنتی گوشت کلاغ هنوز هم محبوب هستند.
بالوت
این غذا در فیلیپین از جنین اردکی که در حال رشد در تخم است تهیه میشود. جنین را زنده و درون تخم آبپز میکنند. این غذا محبوب مردم این کشور است و در بسیاری از خیابانهای آن به فروش میرسد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه