
به گزارش جام جم آنلاین از مهر، التهاب به صورت حاد یا مزمن در بدن بروز میکند و برای پیشگیری از آن و ممانعت از بروز مشکلات جدی تر باید عوامل آن را شناخت و با آنها مقابله کرد، چون این التهاب به مرور بدن را در معرض ابتلاء به بیماریهایی مانند دیابت، بیماریهای قلبی، آلزایمر، آرتروز و غیره قرار میدهد.
برای کاهش روند التهاب در بدن سعی کنید مواد غذایی از قبیل کربوهیدراتهای تصفیه شده مانند نان سفید یا شیرینی را از رژیم غذایی خود حذف کنید. چیپس و دیگر مواد سرخ شده، نوشابه و دیگر نوشیدنیهای شیرین شده با شکر، گوشت قرمز و گوشتهای فرآوری شده، مارگارین و غیره نیز در این دسته قرار میگیرند. مواد غذایی ناسالم به افزایش وزن که خود عامل خطر افزایش التهاب در بدن است، کمک میکند.
محققان دانشکده پزشکی هاروارد عنوان میکنند گنجاندن مواد خوراکی ضدالتهابی در رژیم غذایی میتواند موجب کاهش ریسک ابتلاء به برخی بیماریها شود.
محققان گنجاندن مواد خوراکی زیر را در یک رژیم غذایی ضدالتهابی توصیه میکنند:
-گوجه فرنگی
- روغن زیتون.
- مغزیجات آجیلی.
- ماهیهای چرب نظیر سالمون و تون.
- سبزیجات پهن برگ نظیر اسفناج و کلم پیچ.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ