به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، رضا نوری متخصص تغذیه با بیان اینکه آهن در سلامت و تامین اکسیژن بدن تاثیر بسزایی دارد، گفت: آهن در خون، سلول ها و کبد ذخیره می شود که کمبود آن باعث کاهش تاثیرات گلبول های سفید در حفظ ایمنی بدن می شود.
وی درباره عوامل تاثیر گذار بر افزایش آهن بدن گفت: مواردی مانند بارداری، خستگی، مراحل رشد، از دست دادن خون در حین عمل جراحی و کم خونی باعث افزایش جذب آهن می شود.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه در زمان تامین کافی آهن بدن، جذب آن رو به کاهش است، اظهار داشت: آهن در مواد غذایی گیاهی و حیوانی (گوشت) یافت می شود که نوشیدن چای و قهوه با غذا، مصرف اسفناج، اسید کلرییریک، پلی فنل، ویتامین C، آنتی اسید با غذا، مکمل، کلسیم و فسفر جذب آن را کاهش می دهد.
وی با بیان اینکه پلی فنل باعث درمان سرطان و بهبود دردهای استخوانی می شود، عنوان کرد: مصرف انگور و چای سبز (سرشاز از پلی فنل) همراه با هر وعده غذایی باعث کاهش آهن بدن می شود.
نوری با اعلام اینکه نوشیدن چای باعث کاهش 10 درصدی حمله قلبی می شود، تصریح کرد: مصرف چای به دلیل وجود ماده فلاوونوئید مانع لخته شدن خون می شود.
وی افزود: عواملی مانند تعریق و ادرار زیاد، یبوست و خونریزی بیش از حد آهن بدن را دفع می کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم