یک متخصص تغذیه، با اشاره به این که با تنظیم یک رژیم غذایی مناسب و سالم میتوان کلسترول خون را کاهش داد، اظهار کرد: با یک رژیم غذایی مناسب و سالم میتوان کلسترول خون را کاهش داد و در حقیقت انواع میوهها و سبزیها بهترین گزینه برای کاهش کلسترول است.
وی افزود: میوههایی که فیبر بیشتری دارند تأثیر بیشتری بر کاهش کلسترول دارند. انواع مرکبات، سیب، گلابی، صیفیجات، هویج، خیار، مغز دانههایی مانند گردو، بادام درختی، بادام زمینی و... در کاهش کلسترول خون مؤثرند.
محمدحسین عزیزی تصریح کرد: مصرف روغنهای گیاهی به جای حیوانی، لبنیات به جز کره سرشیر و لبنیات پرچرب، گوشتهای سفید شامل مرغ و ماهی، مصرف کم گوشت قرمز، مصرف نان و برنج و غیره کلسترول خون را پایین میآورد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، این متخصص تغذیه تأکید کرد: مصرف روغن زیتون بهترین گزینه برای کاهش کلسترول خون است. بهتر است به جای روغنهای صنعتی از این روغنها برای طبخ غذا استفاده شود.
وی افزود: مصرف غذاهای پرچرب حیوانی مانند کله پاچه و مصرف زیاد تخممرغ از عوامل مؤثر بر افزایش کلسترول خون است. به طور کلی تمایل به مصرف میوهها و سبزیها همراه گوشتهای سفید، روغن زیتون، مصرف میوهها و مغز دانهها در وعدههای غذایی و میان وعدهها کلسترول خون را کاهش میدهد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه