طرز تهیه:
ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز خرد شده و یک لیوان آب بپزید. سیبزمینی و تخممرغ را هم پخته و بگذارید سرد شود.
گوشت مرغ را از استخوان جدا و ریز خرد کنید. سیبزمینی و تخممرغ را هم رنده کرده و همراه خیارشور ریز شده، همه مواد را درون ظرف گود بریزید و با هم مخلوط کنید.
برای تهیه سس این سالاد ، ماست و سس مایونز و روغن زیتون نمک و فلفل و کمی از آب مرغ را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید.
در صورت تمایل 2 قاشق غذا خوری آب لیمو به آن افزوده و روی مواد بریزید و به هم بزنید. الویه را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با مقداری سس پوشش دهید.
برای تزئین از چند برش خیارشور و یا زیتون استفاده کنید. همچنین میتوانید برگهای کاهو را بشویید و خشک کنید و از مواد سالاد داخل برگ کاهوها بریزید و در دیس چیده و چند عدد زیتون روی هر کدام بگذارید و از عزیزان خود پذیرایی کنید.
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد