طرز تهیه: اسفناج را پاک و ساقه آن را جدا کنید و برگهای آن را بپزید. آب آن را صاف کنید. در یک ماهیتابه، روغن بریزید و پیاز را خرد و سرخ کرده.
سپس قرقروت را اضافه و بعد از اینکه نرم شد اسفناج را اضافه کنید و خوب به هم زده تا آب اضافی آن تبخیر و کمی سرخ شود.
نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. بعد در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با گردوی خرد شده تزئین کرده و میل فرمایید.
چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد