طرز تهیه نرگسی اسفناج

مواد لازم: اسفناج: 700 گرم، روغن: 2 تا 3 قاشق غذاخوری، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم، قرقروت: 2 قاشق غذاخوری، گردو خرد شده: 5 الی 6 عدد، پیاز: یک عدد بزرگ
کد خبر: ۸۴۲۹۸۱
طرز تهیه نرگسی اسفناج

طرز تهیه: اسفناج را پاک و ساقه آن را جدا کنید و برگ‌های آن را بپزید. آب آن را صاف کنید. در یک ماهیتابه، روغن بریزید و پیاز را خرد و سرخ کرده.

سپس قرقروت را اضافه و بعد از این‌که نرم شد اسفناج را اضافه کنید و خوب به هم زده تا آب اضافی آن تبخیر و کمی سرخ شود.

نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. بعد در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با گردوی خرد شده تزئین کرده و میل فرمایید.

چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها