طرز تهیه آش انار

مواد لازم: لپه: یک پیمانه ، برنج: 1.5 لیوان، سبزی تازه شامل گشنیز، جعفری، اسفناج و تره: یک کیلو ، دانه انار: 3 لیوان ، رب انار: یک قاشق غذاخوری ، گوشت چرخ کرده: 300 گرم ، پیاز رنده شده: یک عدد ، نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم ، گلپر یا آویشن جهت تزئین روی آش: به میزان لازم
کد خبر: ۸۴۰۴۰۹

طرز تهیه آش انار

طرز تهیه: لپه و برنج را از قبل بشویید و خیس کنید و بپزید. سبزی آش را خرد کنید و به حبوبات اضافه کنید تا کاملا پخته شوند. صبر کنید برنج، لعاب بیندازد و آش غلیظ شود.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار

 

سپس رب و دانه‌های انار را همراه نمک و فلفل به آش اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا کاملا جا بیفتد. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده و آن را ورز دهید و به صورت قلقلی دربیاورید.

قلقلی‌ها را تفت دهید و در انتهای پخت به آش اضافه کنید. آش را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با چند عدد قلقلی و دانه انار و گلپر تزیین کنید.

 

چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها