طرز تهیه: هویج را ریز رنده کنید و با مقداری روغن زیتون تفت دهید. بعد از اینکه هویجها مقداری نرم شد آنها را از روی حرارت بردارید تا کاملا خنک شود. ماست چکیده را به همراه نمک و فلفل، زیتون خرد شده و سیر له شده به هویج اضافه کنید و در یخچال بگذارید. بعد از گذشت یک ساعت بورانی هویج آماده است.
چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل و دبیر ستاد انتخابات کشور بررسی کرد
فرزانه اسعدی، هنرمند مجسمهساز در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
گفتوگو با هادی رجبی، قهرمان تکواندو هانمادانگ:
بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون با اینکه سالهاست جلوی دوربین دیده نشده، مورد توجه و علاقه مردم است