طرز تهیه: هویج را ریز رنده کنید و با مقداری روغن زیتون تفت دهید. بعد از اینکه هویجها مقداری نرم شد آنها را از روی حرارت بردارید تا کاملا خنک شود. ماست چکیده را به همراه نمک و فلفل، زیتون خرد شده و سیر له شده به هویج اضافه کنید و در یخچال بگذارید. بعد از گذشت یک ساعت بورانی هویج آماده است.
چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جاسم غضبانپور، عکاس دوران دفاعمقدس در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
قهرمانان سینمای دفاع مقدس که روزی فرشتهوار و اسطورهای تصویر میشدند، با گذشت زمان به انسانهایی واقعی با شکها و دغدغههای زمینی تبدیل شدند
«جامجم» در گفتوگو با معاون امور دانشجویی وزارت علوم بررسی کرد