مواد لازم: فلفل دلمه‌ای قرمز: 2 عدد، فلفل دلمه‌ای زرد: 2 عدد، زیتون سبزخردشده: یک‌دوم فنجان، جعفری تازه خرد شده: یک‌چهارم فنجان، سرکه قرمز: 2 قاشق چایخوری، روغن زیتون: سه‌چهارم قاشق غذا‌خوری، فلفل سیاه: به میزان لازم، پنیر پیتزا: 450 گرم، پنیر پارمسان رنده شده: 6 قاشق غذاخوری، نان پیتزا: یک عدد
کد خبر: ۸۳۵۸۲۳
طرز تهیه پیتزا فلفل دلمه‌ای

طرز تهیه: گریل فر یا قسمت گریل ماکروفر را از قبل گرم کنید. فلفل دلمه‌ای‌ها را به درازا دو نیم و غشا و دانه‌های آن را خارج کنید. نیمه‌های فلفل دلمه‌ای را به صورتی که پوستشان رو به بالا باشد در یک ورق فویل قرار دهید و با دست صافشان کنید. به مدت 15 دقیقه اجازه دهید پخته شود.

سپس در یک کیسه با قابلیت زیپ شدن قرارشان دهید و درش را ببندید. (فلفل‌ها را در حالی که گرم است داخل کیسه قرار ندهید) اجازه دهید 15 دقیقه بماند، پوست فلفل‌ها را بکنید و آنها را قطعه قطعه کنید.فلفل‌ها را در یک کاسه با زیتون سبز و چهار موادی که بعد از آن آمده، ترکیب کنید. (زیتون سبز تا فلفل سیاه) فر را تا دمای 350 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

ترکیب فلفل دلمه‌ای را روی نان پیتزا به‌صورت مساوی تقسیم کنید. پنیر را نیز روی آن بریزید.اجازه دهید پیتزا به مدت 7 دقیقه در دمای 350 درجه بپزد تا زمانی که پنیر آب و روی پیتزا طلایی شود.

چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها