طرز تهیه:
برای تهیه مواد زیرین ابتدا کره را به دمای محیط می رسانیم، زرده تخم مرغ و 2 قاشق شیر را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. سپس به آن پودر قند اضافه کرده و هم می زنیم. نصف پودر دارچین را به این مواد اضافه می کنیم و کمی نمک هم به آرد می زنیم. آرد را روی مواد ریخته و هم می زنیم. سپس خمیر آماده شده را به شکل مستطیل و به قطر 1 سانتیمتر درون سینی قرار می دهیم. سفیده تخم مرغ را با هم زن می زنیم و کم کم پودر قند را به آن اضافه می کنیم تا به حالت پفکی در بیاید. سپس دارچین را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. پودر بادام و گردو را به مواد رویه اضافه کرده و مواد را با هم یک دست می کنیم. مقداری از سس شکلات را روی خمیر ریخته و سپس مواد رویه را روی این شیرینی می ریزیم. شیرینی را در دمای 180 درجه و در وسط فر به مدت 15 تا 22 دقیقه قرار می دهیم. پس از اینکه شیرینی بادام و گردو خنک شد آن را به شکل مورد نظر برش می دهیم.
منبع: شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم