مواد لازم برای تهیه شیرینی بادام و گردو: مواد لازم برای خمیر: کره: 60 گرم، زرده تخم مرغ: 1 عدد، شیر: 2 قاشق غذاخوری، دارچین: نصف قاشق چای خوری، پودر قند: نصف پیمانه، آرد سفید: 1 پیمانه، نمک: به میزان کم. مواد رویه شیرینی: سفیده تخم مرغ: 1 عدد، پودر قند: 50 گرم، پودر بادام: 2 تا 3 قاشق غذاخوری، گردو: 2 تا 3 قاشق غذاخوری، دارچین: 1 قاشق مربا خوری.
کد خبر: ۷۷۸۰۲۸
آموزش آشپزی / شیرینی بادام و گردو

طرز تهیه:
برای تهیه مواد زیرین ابتدا کره را به دمای محیط می رسانیم، زرده تخم مرغ و 2 قاشق شیر را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. سپس به آن پودر قند اضافه کرده و هم می زنیم. نصف پودر دارچین را به این مواد اضافه می کنیم و کمی نمک هم به آرد می زنیم. آرد را روی مواد ریخته و هم می زنیم. سپس خمیر آماده شده را به شکل مستطیل و به قطر 1 سانتیمتر درون سینی قرار می دهیم. سفیده تخم مرغ را با هم زن می زنیم و کم کم پودر قند را به آن اضافه می کنیم تا به حالت پفکی در بیاید. سپس دارچین را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. پودر بادام و گردو را به مواد رویه اضافه کرده و مواد را با هم یک دست می کنیم. مقداری از سس شکلات را روی خمیر ریخته و سپس مواد رویه را روی این شیرینی می ریزیم. شیرینی را در دمای 180 درجه و در وسط فر به مدت 15 تا 22 دقیقه قرار می دهیم. پس از اینکه شیرینی بادام و گردو خنک شد آن را به شکل مورد نظر برش می دهیم.

منبع: شبکه استانی مرکز فارس

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها