
طرز تهیه آش شله قلم کار:
ابتدا گوشت گردن را با پیاز، زردچوبه، فلفل و ادویه می پزیم. سپس گوشت پخته شده را ریش ریش می کنیم. حبوبات را از شب قبل خیس کرده و آنها را جداجدا می پزیم و با گوشت کوب برقی یا چرخ گوشت کمی با هم مخلوط می کنیم. برنج و سبزی را درون قابلمه ریخته و به مدت 1 ساعت اجازه می دهیم تا بپزد و لعاب بدهد. سپس حبوبات را اضافه می کنیم. در اواسط کار پیاز داغ را به آش می افزاییم. آش حدود 2 ساعت باید با شعله کم مرتب هم زده شود تا آش ته نگیرد. پس از 2 ساعت گوشت گردن را اضافه می کنیم که به مدت 1 ساعت باید با حرارت کم بپزد. آب گوشت را صاف کرده و به آش اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا آش جا بیفتد. سپس آش شله قلم کار را با نعنا داغ، کشک و پیاز داغ تزیین می کنیم.
منبع: شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد
«جامجم آنلاین» در گفتوگو با دکتر مینو محرز، متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری بررسی کرد
مدیر شبکه آموزش در گفتوگویی تفصیلی با «جامجم»، از چشماندازهای تازه این شبکه میگوید