طرز تهیه آش شله قلم کار:
ابتدا گوشت گردن را با پیاز، زردچوبه، فلفل و ادویه می پزیم. سپس گوشت پخته شده را ریش ریش می کنیم. حبوبات را از شب قبل خیس کرده و آنها را جداجدا می پزیم و با گوشت کوب برقی یا چرخ گوشت کمی با هم مخلوط می کنیم. برنج و سبزی را درون قابلمه ریخته و به مدت 1 ساعت اجازه می دهیم تا بپزد و لعاب بدهد. سپس حبوبات را اضافه می کنیم. در اواسط کار پیاز داغ را به آش می افزاییم. آش حدود 2 ساعت باید با شعله کم مرتب هم زده شود تا آش ته نگیرد. پس از 2 ساعت گوشت گردن را اضافه می کنیم که به مدت 1 ساعت باید با حرارت کم بپزد. آب گوشت را صاف کرده و به آش اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا آش جا بیفتد. سپس آش شله قلم کار را با نعنا داغ، کشک و پیاز داغ تزیین می کنیم.
منبع: شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
یونس محمدی، تهیهکننده و مجری برنامه «مکث» :
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد
دکتر ایزدهی معتقد است مقاومت اسلامی فقط مبارزه مسلحانه نیست؛ بلکه مجموعهای از عقیده، گفتوگو، سیاست، رسانه و گفتمانسازی است