آخرین وضعیت «رضا داودنژاد» در آی سی یو/ عکس

رضا داودنژاد در آی سی یو بیمارستان «کوثر» شهر شیراز تحت مراقبت است.
کد خبر: ۷۴۴۱۰۰
آخرین وضعیت «رضا داودنژاد» در آی سی یو/ عکس

غزل بدیعی همسر این بازیگر سینما گفت: وضعیت رضا پس از دو عمل جراحی 5 و 4 ساعته که روز پنج‌شنبه 6 آذر ماه انجام شد، رضایت‌بخش است اما برای مراقبت‌های بیشتر فعلا ممنوع‌الملاقات است.

1417333385450_IMG_2652.JPG

او علاوه بر تشکر از دکتر نیک اقبالیان که این جراحی را انجام داده است از دکتر گلشنی مدیر بیمارستان که نهایت همکاری را داشته است نیز قدردانی کرد.

http://media.isna.ir/content/1417333385809_IMG_2654.JPG/4

رضا داودنژاد برای آخرین عمل جراحی مراحل پس از درمان پیوند کبد از هفته گذشته به شیراز سفر کرد و پیش از این عمل گفت: آخرین عمل را در راستای دوران نقاهت پس از عمل پیوند کبد انجام می‌دهم و امیدوارم که پس از این عمل که عمل آخر خواهد بود، شرایط و آمادگی کار داشته باشم.

داودنژاد عمل پیوند کبدش را دو سال پیش انجام داده است. این بازیگر بازی در فیلم‌هایی چون «مصائب شیرین»، «کلاس‌هنرپیشگی»، «هوو»، «بچه‌های بد» را در کارنامه هنری‌اش دارد. (ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها