نوانما جام جم نما کد خبر: ۷۳۸۴۴۶   ۲۶ آبان ۱۳۹۳  |  ۱۸:۰۰

مواد اولیه تارت خرما: آرد ۲5۰ گرم کره سرد 150 گرم زرده تخم‌مرغ یک عدد شکر 4 قاشق سوپخوری بیکینگ‌پودر ۱/۴قاشق چایخوری نمک ۱/۴ قاشق چایخوری طرز تهیه خمیر: آرد، بیکینگ‌پودر، کره و شکر را با نوک انگشتان با هم کاملا مخلوط می‌کنیم تا به صورت خرده نان در آید، سپس تخم‌مرغ را افزوده و کاملا مواد را با هم ورز داده تا خمیر یکدستی به دست آید. خمیر را در کیسه نایلونی قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت می‌دهیم. خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده با وردنه پهن می‌کنیم و در قالب مخصوص تارت به قطر ۲۳ سانتی‌متر که از قبل چرب کرده‌ایم قرار می‌دهیم، روی آن را مواد میانی می‌ریزیم و با گردو نیمه شده و خرما بدون هسته روی آن را تزیین می‌کنیم. سپس قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در پنجره وسط به مدت ۵۰-۶۰ دقیقه قرار می‌دهیم. مواد لازم رویه: کره ۹۰ گرم تخم‌مرغ یک عدد پوره خرما سه قاشق سوپخوری پودر شکر ۱/۳پیمانه آرد سه قاشق سوپخوری پودر گردو یک پیمانه عرق بهار نارنج دو قاشق سوپخوری خرما بدون هسته و گردو به میزان لازم پودر هل نصف قاشق چایخوری طرز تهیه مواد میانی: کره، پوره خرما، پودر هل، آرد، تخم‌مرغ، پودر شکر، پودر گردو و عرق بهار نارنج را با هم مخلوط و با همزن می‌زنیم تا کاملا یکدست شود. نکــته: این تارت را می‌توان در قالب‌های کوچک یک نفره نیز تهیه نمود. برای تزیین روی تارت از خلال بادام، پودر پسته و گردو می‌توان استفاده کرد.

آموزش آشپزی / تارت خرما

منبع: شبکه اصفهان

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل: