آموزش آشپزی / تارت خرما

مواد اولیه تارت خرما: آرد ۲5۰ گرم کره سرد 150 گرم زرده تخم‌مرغ یک عدد شکر 4 قاشق سوپخوری بیکینگ‌پودر ۱/۴قاشق چایخوری نمک ۱/۴ قاشق چایخوری طرز تهیه خمیر: آرد، بیکینگ‌پودر، کره و شکر را با نوک انگشتان با هم کاملا مخلوط می‌کنیم تا به صورت خرده نان در آید، سپس تخم‌مرغ را افزوده و کاملا مواد را با هم ورز داده تا خمیر یکدستی به دست آید. خمیر را در کیسه نایلونی قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت می‌دهیم. خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده با وردنه پهن می‌کنیم و در قالب مخصوص تارت به قطر ۲۳ سانتی‌متر که از قبل چرب کرده‌ایم قرار می‌دهیم، روی آن را مواد میانی می‌ریزیم و با گردو نیمه شده و خرما بدون هسته روی آن را تزیین می‌کنیم. سپس قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در پنجره وسط به مدت ۵۰-۶۰ دقیقه قرار می‌دهیم. مواد لازم رویه: کره ۹۰ گرم تخم‌مرغ یک عدد پوره خرما سه قاشق سوپخوری پودر شکر ۱/۳پیمانه آرد سه قاشق سوپخوری پودر گردو یک پیمانه عرق بهار نارنج دو قاشق سوپخوری خرما بدون هسته و گردو به میزان لازم پودر هل نصف قاشق چایخوری طرز تهیه مواد میانی: کره، پوره خرما، پودر هل، آرد، تخم‌مرغ، پودر شکر، پودر گردو و عرق بهار نارنج را با هم مخلوط و با همزن می‌زنیم تا کاملا یکدست شود. نکــته: این تارت را می‌توان در قالب‌های کوچک یک نفره نیز تهیه نمود. برای تزیین روی تارت از خلال بادام، پودر پسته و گردو می‌توان استفاده کرد.
کد خبر: ۷۳۸۴۴۶
آموزش آشپزی / تارت خرما

منبع: شبکه اصفهان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها